neviete kde zozeniem graf drahy letu gulovej strely dakujem Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Zdravim.Ja by som chcel vediet ci by mi niekto vedel definovat co su to vlastne tie hluchanie a tetrovie oblasti ked sa uz spominaju v zakone, alebo si len tak niekto povie ze tetrovy a hluchane sa niekedy nachadzali aj v ich reviri a teraz si tam budu strielat druhy ktore su inde chranene.
V sobotu jsem pustil(vlastně poprvé od zkoušek) svojí jezevčici do obsazené nory-8 vsuků. Za pět minut byla liška venku. Na blízko jsem nechtěl střílet, tak jsem že si jí nechám odběhnout do potoka. Jenže skočila za stromy, proběhla přes potok pod větve smrku a byla fuč:liar: a úplně bez rány. Když fenka vylezla z nory, klekl jsem si a omlouval se jí. Jsem to ale packal. :[
Šťastný človek-dľa môjho názoru si pustil psíka do jazvedčej nory ,máte štastie že líška
<br/>bola na začiatku-podrobnosti nepoznám,hlavne že sa psík vrátil!Máš inteligentného psa.
Jo, bývali tam kdysi jezevci, ale letost je tam nikdo nezaznamenal. Už jsem tu kdysi psal, že moje jezevčice není žádnej rabiják, ale jen doléhač. Když se na to nebude cítit, tak vyleze nebo jí (po nějakém úsilí) odvolám. S jezevcem se už v noře potkala na jaře, utekla mi tam, o těch norách nikdo nevěděl. Po čtvrt hodině doléhání se vylezla nadechnout, tak jsem jí odchytnul. Příště se snad zadaří
Vzdy si pozriem v galérii najnovsie fotky ale to co nahral sniperjp pod názvom -úlovky-sa mi zdvihá zalúdok.Aj ulovenému zveri patri úcta a nemali by to vesat tak ako napr. tú jelenicu a vyvrhnutá zver sa tiez dá upravit do takej polohy aby clovek nemal pocit ze je to fotené u masiara.Najhorsie co som niekedy vydel u jedného lovca-nie polovnika-bola fotka na ktorom bol stol plnych klobás.Na moju otázku ze co tá fotka má spolocné s polovanim tak mi majitel hrdo povedal ze tolko klobás vyslo z jelena ktorého naposledy ulovil.No comment.