Nová ako nová. Mám ju od augusta a už sa do nej chytilo niekoľko mačiek, potkan a dokonca líška (vtedy som mal pascu na terase). Teraz keď je kopec snehu tak som ju dal do podkrovia - nepomáha kuna nie a nie sa chytiť.
<br/>Janoš 83 - seno na povale nemám (to mám v hore v krmelcoch, teda už ani veľmi nie).
Ak ste nepozerali správy na Markíze, tak v Poprade priamo v meste pri rieke poprad našli upytlačené 2 jelenice, jeleňa a jelienča. Dúfam že tí čo to urobili sa zadrhnú mäsom z tých podvýživených chúďať.
Je to vyslovený hyenizmus, takto kynožiť zver, ktorá prežije to najhoršie a takto skončí. Ak sa to podarí vyšetriť, dúfam že to bude patrične publikované.
Vie mi niekto poradiť ako sa dá zistiť história konkrétnej zbrane Walter PP, ktorú mala nemecká finančná stráž a kde by som zohnal overovacie značky???
<br/>Dík
Cimbalik prosim ta mozes sa mi ozvat na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ??? mam k tebe prosbu ohladom nabojov do Marlina. Dakujem