To Ti neviem povedať, či majú byť aj nové otázky...To možno by niekto iný vedel...Alebo skús na regionálnej správe PZ, kde bývaš. Oni to budú iste vedieť...
Zabudnuté
<br/> Zákon č.23/1962 Zb.o poľovníctve
<br/> č.100/1977 Zb.
<br/> č.99/1993 Zb. -§31 ods.1
<br/>Člen poľovníckej stráže ktorý je vpoľovnom revíri za účelom kontroly sa ZAPISUJE LEN DO OSOBITNEJ KNIHY KONTROL.
<br/>ahojki:)
Poraďte. Aké je uplatnenie Maďarskej vižli ako duriča. Má s tým niekto skúsenosťi? Viem že je to stavač, no uplatní sa aj ako durič? Som do toho psa zalúbený, no nerád by som bol, keby som od neho chcel čoho nieje schopný. Mám sice revír s malou zverou, no aj diviaky a preto sa pýtam, či by to nebol problém
zabudni na vyzlu ako na durica , zo stavaca robit durica je nemozne . to plemeno na to nema . bolo vyslachttene na uplne nieco ine . tych dovodov je tak na A4 preco stavac nemoeze byt duric . ak chces mozeme sa o tom bavit ale dospejes k zaveru ze by si psikovi jedine ublizil . pocitam ze pri prvej prilezitosti by to psik od diviaka pekne schytal .
Dakujem za radu. Ako som povedal, velmi sa mi ten pes páči ako stavač, jeho práca, mal som možnosť ho vidieť pri práci a vôbec , je jedno aké je to plemeno, nechcel by som mu ublížiť keby som od neho chcel aby robil na čo namá. To bola len taká otázka, ako by sa správal pri takejto činnosti, ale vidím, že moja úvaha že na durenie je neuplatniteľný a ublížilo by mu to bola správna. No ak toto plemeno poznáš bližšie, rád si pokecám a nechám sa poučiť. Ešte raz daklujem