Nie PZ ako PZ. Treba na to ist z druhej strany. Budte polnohospodarmi alebo obhospodarujte les(clenovia alebo aj samotne PZ) a tak tvorte a ziadajte. Moj nazor.
No to je nadelenie teda Ale píše to pekne a zrozumitelne,aby aj jedinci s IQ zaostávajúcim za priemerom porozumeli a prípadne aj súhlasili s jeho výplodmi a poprípade sa pridali na jeho stranu a do jeho podivného zoskupenia. No nič ... nechajme to na prírodu a ona sa s ním už nejako vysporiada ak mám použiť jeho slovník :]
Najviac sa mi páči "Noe" na fotke kde sedí chrbtom a v pozadí má Nízke Tatry. Ani tú námahu si nedal, aby vyšiel na nejaký nefrekventovaný kopec a odtiaľ urobil fotku. Radšej sa pohodlne vyviezol autíčkom k Štrbskému plesu a odfotil sa zo zadnej strany hotelov vo výstavbe. Je to to miesto, kde je umiestnená tá mapa výhľadu na Nízke Tatry. Akurát si "Noe" nevšimol, že z opačnej strany Hotela si dovolili páni upraviť niekoľko metrov brehu Štrbského plesa. Kde bol vtedy?
A vies co je na tom najhorsie . Ten blbec nechal volne pobehovat statneho vlciaka v narodnom parku a este to aj takto verejne prezentuje , alebo snad bude tvrdit , ze ho mal uviazaneho za nohu ! 8o
ahoj,
<br/>ja toho vlciaka poznam z videnia este z presova, on neni vlciak, teda je, ale ceskoslovensky;]
<br/>a je to velmi pekny pes a poslusny!
<br/>
<br/>mozem sa opytat, ked chodite na polovacky so psikmi, mat eich uviazane alebo oni va stak pocuvaju?
<br/>ja by som sa o svoju fenku bala, ze vbehne kdesi, kde nema.
<br/>
<br/>dakujem
Chlapci, je tu drobný problém. V pozadí nie sú Nízke Tatry, ale Vysoké Tatry Fotografia nie je robená zo Štrbského plesa, ale z pohoria Čergov Pes nie je v národnom parku, ale na nelesnom pozemku stupeň ochrany jeden Náčelník nikdy nemal, nemá a nebude mať auto a preto po lese chodí pešo:D
Neviem ci mám tú česť so samotným náčelníkom VLKov ale ak áno, tak by som sa rád opýtal, kde sa dá na Vašich stránkach s Vami verejne diskutovať. Pokiaľ som si pozeral Vaše blogy, sú tam príspevky bez možnosti reakcie. Možno by neuškodio trochu opozície, aby si prípadný čitatelia mohli utvoriť mienku a to nie len na základe "jediného správneho názoru pán náčelníka".
<br/>Ďakujem za odpoveď
na trochu opozicie toto forum reagovalo vyhrazkami o zabanovani konta.
<br/>neustale pripomienkovanie, ze toto forum citaju aj laicki citatelia [ktori si mozu prave utvarat nazor], ostalo ignorovane.
ty si si vybrala strašne zlu formu lajka ako si utvorit svoj nazor o polovnictve ,ty az moc dobre vieš na co sa informujes a to je ten rozdiel mezi tebou a lajkom;)