CHLAPI DO KONCA MAJA SICE ESTE DALEKO ALE NENECHAJTE TO NA POSLEDNU CHVILU NECH ORGANIZACNY VYBOR JA A JOHNY VIEME NA COM SME ABY SME VAM VEDELI ZABEZPECIT RIADNE STRAVOVANIE ABY STE OD HLADU NEUMRELI TAKZE HOR SA NA PRIHLASOVANIE INAK POUZIJEME NATLAK :D:D
Chaty sú plne vybavené jedálenským riadom, sú v nich kuchyne so sporákmi, ďalej spchovacie kúty a WC. Obe sú elektifikované takže každému stačí vlastný poľovnícky nôž, bez ktorého by ste aj tak neprišli.
Johny je to praktické info - skvelé, ale jedna faktická poznámka : ešte by sa zišla mapka alebo bližšia lokalizácia, aby sme to našli.Predpokladám že večšina príde autom tak aby sme to dlho nehľadali:) alebo kontakt ne niekoho kto tam už bude.A ozaj v piatok je zraz o koľkej cca.Tak to vyzerá že ľudia prídu až po robote (konkrétne ja) čo znamená tak okolo 19-20h.
Takže prikladám mapu. Z dialnice, či z východu či zo západu, treba zísť pri Liptovskom Hrádku na smer Podbanské. Hlavnou cestou č. 537 cez dediny Vavrišovo, Pribylina choďte smerom na Podbanské a Vysoké Tatry. Asi 5 km za Pribylinou pozerajte po pravej strane pútač bufetu na ktorom je napísané: "Ak vás trápi hlad a smäd, navštívte nás hneď". Tu odbočte z cesty č. 537 do prava a prejdite lesnou cestou popri bufete. Asi 50 m za bufetom prejdete po moste cez rieku Belá a za ním sa dajte doľava. Asi po 200 metroch dôjdete na chatu. Tu táto cesta končí. Cesta je na mape vyznačená červenou od dialnice až po chaty.
<br/>[#4122#]
Takže na stretnutie sa prihlásilo celkom 17 registrovaných členov PID. Nikomu nezatváram dvere ani po uzávierke, stačí ma kontaktovať v tejto téme. A tu sú prihlásení:
<br/>1. Astronom, 2. Baikal, 3. Jovic, 4. Mirek, 5. Steffan, 6. Zalesak, 7. Jaro, 8. eso, 9. Taki, 10. Laci, 11. Sazan, 12. michal, 13. Leon, 14. Johny, 15. Dufinko, 16. Palo29d, 17. Fajka