MUSTAFA 711- aby si bol v obraze. JOHNY je lipták !! Tam sa zrejme varenie halászlí netraduje . A podľa tvojhu NIC ,, MUSTAFA 711 ,, by som súdil, že ani ty nie si rýdzi slováčisko.
Chlapi tak aby ste presne vedeli ako je to z jedlom : v piatok vecer sa pecie bôcik na grile , v sobotu - ranajky parky , pocas dna varenie gulasu , k dispoziici budu klobasy na varenie alebo peceni , v nedelu na ranajky parky , varenie halasle .
<br/>Rata sa s tym ze kazdy z Vas si este nieco prinesie pod zub aby neostal hladny . Chleba , zelenina , pitie bude tiez zabezpecene .
Takže posledné informácie. Tam, kde bude treba odbočiť z hlavnej cesty na chatu pripevním k pútaču bufetu ceduľu formátu A3 s červenou šípkou a logom PID ... takže tam odbočte do lesa. Ďalej budú ešte dve cedule takže určite nezablúdite. Lokalita sa volá Kokavský most ... tak všetkým šťastnú cestu hlavne priateľom z Čiech.
Priatelia, blíži sa termín stretnutia, závidím vám, že sa ho nemôžem zúčastniť, ale víkendy tohto mesiaca už mám plne obsadené. Aspoň takto na diaľku vám prajem príjemné posedenie, dobrú chuť k tým dobrotám čo chystáte a hlavne priaznivé počasie, ktoré je teraz také vrtkavé a pokazí sa vždy vtedy, keď to človek najmenej chce!!!
<br/>Dúfam, že o týždeň na našej klubovke vo Zvolene sa stretnem s viacerými z vás a budete mi referovať ako bolo.
<br/>Ešte raz, [r]Zdarilé stretko!!![/r].
Chcel by som podakovat v mene vsetkych zucastnenych strentutia PID Jancimu Hečlovi za super vikend v prekrasnom prostredi pod Krivanom . Takze diky Janci este raz !
Vďaka organizátorom ktorý to zobrali na seba a dali nás všetkých aspoň takto na krátko do kopy. Bola to ozaj vydarená akcia - aj keď na záver som chýbal, no myslím že bol minimálne tak dobrý ako piatok večer.Díky Janci.
Aj ja pridávam svoje poďakovanie Jankovi Hečlovi za zorganizovanie stretnutia.
<br/>Prežil som niekoľko dní v peknom prostredí a v kamarátskom kolektíve. Stálo to za to.
<br/>Vďaka chlapi.
Taky bych rád poděkoval Jancimu za hezky strávený víkend.Byla to akce ve výborné společnosti v nádherném prostředí. A Janci měl organizaci v rukou a všechno vyšlo perfektně. Ještě jednou díky;)
Prestante jágri lebo sa budem červenať ... Ja ďakujem Vám že ste prišli, ďakujem aj za perfektný nôž, to som fakt nečakal ... Už ho len odskúšať. A veď ste sa postarali o proviant tak, že som odchádzal ako zo východniarskej svadby ... tak koľko ste pribrali??? Ja 2 kg ... Už teraz sa teším na ďalšiu stretávku na jeseň. Pre nezúčastnených a tých, ktorým to teraz nevyšlo, ďalšie stretnutie by malo byť spojené s lovom na kačky na Žitnom ostrove ešte v tomto roku ... takže sa teším zas dovidenia ...