Ja sice toho moc nenapijem ale chlapi asi sotva budu pit ku gulasu vodu . Takze zabudnime pre tento raz na flinty a podme posediet , pokecat , dobre si zajest a co to popit . To strielanie nam neutecie .
Johny, to s tým pivkom by som nerušil v prípade streleckej súťaže. Jediné, čo by sme museli zariadiť je spôsob uloženia zbraní v chate. Myslím, že sme rozumní ľudia a budeme to vedieť vyriešiť. Skúste dať návrhy.
Strelnica poľovníkov Zvolenčanov je v katastri blizkej obce Sielnica - resp. neviem ci to nie je v zasade aj mestska cast Zvolena, bol som tam dávnejsie zo tri-styrikrat, autobusom. Kazdorocne sa tam konaju vsetky mozne strelecke sutaze, su aj vypisane v kalendari streleckych podujatí, len by sa do toho musel opriet nejaky miestny, ja nie som odtial.;/
skôr by som súhlasil s Jarom , čo sa týka zbraní.Na prvý krát ich nehcajme doma.Inak by to musel niekto začať profesinonálne organizovať. A večšina z nás to bude robiť popri robote takže zabezpečenie nebude také ľahké pri toľkých ľudoch vybaviť.
Rad sa takej akcii zucastnim , len ako sa tam pozname ,byvam od strelnici v Sielnici 30km,poznam to tam niekedy davnejsie sme tam absolvovali vsetky strelby.Iste nepridem sam a zoberiem zo sebou par dobrych ludi takze kedy presne??
Mňa tiež oslovila táto ponuka. Ak sa stretnutie uskutoční a nič mi nebude brániť, tak sa určite zúčastním. Spoznávanie by sme mohli zariadiť tak, že si každý pripne na oblečenie menovku s menom používaným v tejto diskusii.
Rozmyslal som o stretnuti dlhsiu dobu a skuste porozmyslat nad mojou myslienkou.Zhruba 30km od Zvolena je mesto Krupina ,kde som predseda streleckeho zvazu a vlastnime oficialnu strelnicu , mohol by som vam ponuknut aj strelecke vyzitie ,obcerstvenie atd.Mame k dispozicii bateriu sice je mechanicka ,ale dobra 3 vrhacky a nie je problem dohodit k tomu malokalibrovkovy trojboj ,alebo nejake preteky z gul .zbrani na 100metrov.Treba urcit nejaky datum maj alebo jun , a aby nas bolo aspon okolo 30,40 ludi nech to ma aj nejaku stavu,zabezpecil by som gulas a obcerstvenie a nejake ceny pre tych co budu najlepsi ,cena vstupu okolo 3oosk na osobu ,porozmyslajte ,alebo skusit otvorit novu temu a skusit pozvat vsetkych co mozu a chcu?
Definitivne rozhodnutie po dohovore s redaktorom: prvé stretnutie zorganizovať len ako akciu, kde sa spoznáme, podebatíme, uvaríme guľáš, prípadne môžeme to spojiť s obhliadkou nejakej zaujímavej lokality v blízkosti miesta stretnutia. Také nezáväzné stretnutie. Tu už môžme potom zoči voči dohodnúť ďalšie akcie. Myslím že Krupina je približne na polcesty z východu aj zo západu. Bola by aj možnosť ubytovania??? Posli mi prosim mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Ďakujem
Cabrad, super návrh, len škoda, že ho nemôžeme zorganizovať, lebo hlavné slovo bolo dané za všetkých. Určite by to nikomu neuškodilo, a kto nechce nosiť zbrane zo sebou, nemusí predsa strielať. Polovica ľudí by mohla kvákať a variť guláš a polovička si mohla zasúťažiť. Tak možno nabudúce, keď definitívne rozhodnutie bude áno!