Po dôkladnej prehliadke hovorí gynekológ:
<br/>
<br/>"Tak, milá pani, keď sa dnes vráti váš manžel domov..."
<br/>"Nie som vydatá," - preruší ho pacientka.
<br/>"No tak, až sa stretnete s vašim snúbencom..."
<br/>"Nie som zasnúbená."
<br/>"Tak teda povedzte svojmu priateľovi, že..."
<br/>"Nemám a nikdy som nemala nijakého priateľa..."
<br/>Na to sa lekár zamyslel, podišiel k oknu a dlho sa mlčky pozeral von.
<br/>"Pán doktor, prečo pozeráte tak dlho z okna?" - neudržala pacientka svou
<br/>zvedavosť.
<br/>"Pretože naposledy, keď sa stalo niečo podobné, tak vyšla hviezda na
<br/>východe..."
Vyhlásenie MZSR:Vzhľadom k zvýšenému riziku výskytu vtáčej chrípky sa mužom neodporúča spať so sliepkami a ženám hrať sa s vtákmi.
<br/>Minister zdravotníctva
Jeden o policajtoch :
<br/>
<br/>pozeraju dvaja policajti ako chlap napaja kravu z jazera a popri tom ju aj doji . Jeden hovori druhemu " to je super , krava pije vodu a hned je z toho mlieko to musime povedat velitelovi " . Pridu za velitelom povedia mu co videli . Velitel dal prikaz zohnat kravu , priviest k jazeru dat napojit a dojit . Tak aj urobili , ale krava nic ani kvapka mlieka . Velitel zavelil dat kravu hlbsie do jazera . Krava nic nenadojila tak to zopakovali este 3x kedy uz bola krava cela pod vodou a trcal jej len zadok . V tom momente si zacala krava ulavovat prijatu a stravenu potravu . Ako to velitel zbadal tak krici na podriadenych " rychlo ju vytiahnite uz nasava blato " !!!!
Domáce zvieratká súťažia, ktoré z nich vie vyzerat najviac
<br/>hrôzostrašne.
<br/>Hovorí prasiatko:
<br/>"Vyváľam sa v blate, začnem krochkať a pobehovať, každý, kto ma uvidí
<br/>sa zľakne a utečie odo ma..."
<br/>Hovor býk:
<br/>"Hlavu zdvihnem vysoko, pofučím trochu, pobehujem po lúke, rozoženiem
<br/>všetky kravy a ovce..."
<br/>Hovorí kuriatko:
<br/>"Budem sa správať, akože som zdochlo a polovica krajiny bude posratá od strachu...
Hneď mi padla do oka bola to láska na prvý pohľad.Upútala ma už z diaľky,vyčnievala z radu,prevyšovala ostatné,bola štíhla,vysoká,pekne upravená,ako brunetka...Pomaly som sa približoval k nej,bez slova som ju pohladil,zľahka pritisol k plecu a......vypálil....moja Iža18E 12/70
Ani mne, ale myslím, že to zabralo, lebo cez víkend som bol na hosťovačke na spoločnej a fakt som nevidel počas celej poľovačky nikoho s ploskáčom a pod.!
<br/>Došli aj policajti, kontrolovali ZP a PL i zbrane. Fúkať nedávali, ale školili riadne tuho.
<br/> V podstate som to dal sem zámerne, mám na to svoj názor...
Neviete náhodou kto má záujem o tento revír bez terajšich členov?
<br/>Ale niečo "vážnejšie":
<br/>Príde poľovník predčasne domov z posedu celý premrznutý, ľahne si k žene do postele. Tá rozospatá sa pýta ako je vonku. Je tam strašná zima až -18, odpovie poľovník. A ten môj starý somár teraz ičiel na postriežku, odpovie žena.
pár vtipov na sviatky..
<br/>
<br/>Leží zajac na lúke a oddychuje. Tu k nemu pribehne jeleň, vidí zajaca, tak ho len preskočí a zajac na to:
<br/>- Waw!
<br/>Jeleň si to nevšíma, ale keď sa vracia, znovu natrafí na zajaca, preskočí ho a zajac zasa len:
<br/>- Waw!
<br/>Keď už jeleň tretí raz ide po lúke a preskočí zajaca, aby ho nezranil a zajac zasa len to svoje WAW, už mu to nedá, zastaví a nahnevane vraví:
<br/>- Počuj zajo, prečo stále vravíš len to WAW, keď cez teba skáčem, niečo sa ti nezdá?
<br/>Zajac sa len vystrašene ospravedlňuje:
<br/>- Ale nie pán jeleň, len mi jedno nejde do hlavy. S takým veľkým a mať toľké parohy?
<br/>
<br/>
<br/>Letí medveď, zajac a káčer v lietadle.
<br/>Káčer hovorí medveďovi:
<br/>- Naval cigu.
<br/>Medveď sa naštve, ale dá mu cigaretu.
<br/>Káčer medveďovi:
<br/>- A pripáliť netreba?
<br/>Medveď už pení zúrivosťou, ale pripáli.
<br/>Zajac nato:
<br/>- A mňa nevidíš?
<br/>Medveď nepríčetný zlosťou ich oboch vyhodí z lietadla a ako tak padajú pýta sa káčer zajaca:
<br/>- Lietať vieš?
<br/>- Nie.
<br/>- Tak prečo rýpeš do medveďa!?
<br/>
<br/>
<br/>Ide medveď po lese a stretne zajaca. Zajac sa pýta:
<br/>- Kam ideš medveď?
<br/>- Nakupovať do Rakúska.
<br/>Zajac nato:
<br/>- Išiel by som s tebou, ale nemám pas.
<br/>- To nevadí, skoč mi do vrecka.
<br/>Prídu k colníci a colník sa pýta medveďa:
<br/>- Medveď, čo to máš vo vrecku?
<br/>Medveď si tľapne po vrecku:
<br/>- Fotku zajaca.
<br/>
<br/>
<br/>Zajačik nájde v lese dupľovku. Prehodí si ju cez plece a ako tak ide, na čistinke narazí na medveďa.
<br/>- Hej, medveď, pozri čo mám! Pamätáš, ako si si so mnou onehdy riťku vytieral?! Tak teraz sa porátame!
<br/>Zajko namieri dupľovku na medveďa a hovorí:
<br/>- Vidíš tam to kravské hovno? Tak to teraz pekne zožerieš, inak strelím!
<br/>Medveď, že veru nezožerie...
<br/>- Ako chceš!
<br/>Zajačik potiahne kohútik a ozve sa iba tiché "cvak". Zajko potiahne druhý kohútik, zasa len"cvak". Zajac pomaličky položí dupľovku do trávy a hovorí:
<br/>- No, ak ty teda fakt nechceš, macko, ja by som si vari trochu aj dal...