Sedia dve sovy na strome a jedna hovori: `UUUUUU
<br/>a ta druha : Ty p.ca, co ma strasis
<br/>
<br/>Dufam ze sa polovnici nenahnevaju
<br/>Rozprávajú sa dva zajace:
<br/>- počúvaj, zajtra je poľovačka, musíme sa skryť
<br/>- no a čo, veď poľovníci aj tak nič netrafia
<br/>- veď hej, ale mňa už dvaja ogrcali!
<br/>
<br/>Príde chlapík s opicou do baru a objedná si vodku. Ked vypije opica začne skákať ako divá, skočí na vedlajší stôl, rozbije poháre, skočí k baru - porozbíja flaše, poháre a všeličo možné a tu zrazu odskočí na biliardový stôl, zbadá biliardovú gula a zje ju. Všetci sa čudujú ale jej majiteľ hovorí:
<br/>"To ona vždy tak vyvádza keď si vypijem - všetku škodu zaplatím".
<br/>Prídu znova o týždeň a chlapík si znova objedná vodku. Keď vypije opica znova začne skákať po stoloch, bare rozbíjať poháre flaše, a tu zrazu priskočí k stolu kde sú na stole čerešne, vezme čerešnu pozrie na ňu a strčí ju najprv do zadku a potom zje. Všetci sa čudujú, že všetko by pochopili len to posledné nie? A na to majiteľ odpovedá:
<br/>"No viete od vdety čo zjedla u Vás biliardovú gulu si radšej všetko odmeria."
<br/>
<br/>Zvieratká v lese sa strašne nudia a vymyslia si zábavku, že si budu rozpravat vtipy a ak sa všetci naraz na vtipe nezasmejú, tak zabijú toho, kto vtip hovoril. Prvý je vlk. Povie vtip, všetci sa smejú, len korytnačka je ticho. Tak ho zabijú. Druhý je zajac. Všetci sa váľajú po zemi, len korytnačka nič. Aj on padne. Tretia je líška, začne hovoriť vtip a v tom spustí rehot korytnačka "Ha ha ha ha ha, ten od vlka bol fakt super..."
<br/>
<br/>Po lese sa strasne ponahla slimak. Stretne ho medved a pyta sa: Kam sa tak ponahlas? Slimak hovori: V lese je danova kontrola...vies ja mam dom, moja zena ma dom, nase deti maju dom....a ja som to nepriznal v danovom priznani. Nalaka sa aj medved a uteka. Stretne bociana, a ten sa ho pyta, kam sa tak ponahla. Medved hovori: Aaaale danova kontrola je v lese....vies ja mam kozuch, moja zena ma kozuch, moje deti maju kozuch....a ja som to nepriznal v danovom priznani. To vyplasi aj bociana a ako uteka stretne krtka. Krtko sa tiez vypytuje: Kam sa tak ponahlas bocian? Ten hovori: Vies danova kontrola je v lese....a ja zijem na vysokej nohe, moja zena zije na vysokej nohe, moje deti ziju na vysokej nohe a ja som to nepriznal v danovom priznani. Krtko zacne rychlo ryt a vyryje sa v opicakovej klietke v ZOO. Opicak sa ho pyta: Co tu robis krtko?? A on hovori: Nahana ma danova kontrola...vies ja tunelujem, moja zena tuneluje, nase deti tuneluju....a ja som nic nepriznal v danovom priznani. Opicak na to hovori: Aaaale ja neviem co sa plasis...pozri sa na mna...ja mam holu rit, moja zena ma holu rit, nase deti maju holu rit...a aj tak sme za mrezami.
<br/>
<br/>Sedí zajko pri brehu jazera a hulí marihuanu.Príde k nemu žaba a pýta sa:"zajko čo robíš?". Hulim marišu, žaba daj si. Žaba si dá šluka vydýchne a nič. Potiahni si vyše- povie zajko. Žaba si dá riadneho šluka, vydýchne a nič. Žaba potiahni si skoč do jazera a na dne vydýchni-povie jej zajko. Žaba si dá šluka skočí do jazera a na druhej strane vypláva. Stretne hrocha a ten sa jej pýta:"žaba čo robíš?" Hulim marišu. Ak chceš na druhej strane je zajko chod´za ním.Hroch prepláva jazero vynorí svoje veľké oči a nahulený zajko ked ho uvidi začne kričať: Žaba preboha už vydýchni!!!!!
<br/>
<br/>Ide mamut po lese a zrazu pribehne stado slonov a zacnu ho kopat, mlatit chobotmi...Mamut sa po polhodine prebere a vraví si : zasratí skíni...
<br/>
<br/>Scéna: Austrália.
<br/>Po púšti skáče klokan. Asi tak každý desiaty skok sa zastaví, z vaku sa mu vykloní tučniačik so zeleným ksichtom a hodí šialenú tyčku. A tak dokola...
<br/>
<br/>Scéna: Antarktída
<br/>Na snehu stojí tučniak. K pravej nohe sa mu túli trasúci sa premznutý klokan a takto hovorí:
<br/>- Zasr..é výmenné pobyty!
<br/>
<br/>Chlap mal doma velmi stareho papagaja.Chcel ho povzbudit tak mu dal poobede pol Viagry.Asi o pol hodinu chlap pocuje v kuchyni strasny buchot.Vojde dnu a papagaj lieta hore-dole.Asi o dve hodiny uz mal toho dost,tak sa rozhodol dat papagaja aspon na desat minut do mrazaku.Pri telke zaspal,rano sa zobudi a prva vec,ktora ho napadla,bol jeho papagaj v mrazaku.Chlap otvori mrazak a tam sa obtiera a osuchuje papagaj:
<br/>" Do riti,to mi ale trvalo kym som tej sliepke roztiahol nohy ! "
<br/>
<br/>Ide chlap s jazvečíkom na prechádzku a stretne chlapa s dobermanom.Chlap s dobermanom sa ho pýta:
<br/>-Stav sa že môj doberman roztrhá tvojho jazvečíka.-
<br/>-Dobre- hovorí chlap s jazvečíkom.
<br/>Tak sa začnú psi byť.Z prachovej clony víde jazvečík.Doberman leží na zemy celí roztrhaný a chlap hovorí:
<br/>-Koľko ťa stál ten pes-
<br/>-Ale päť tisíc ma stál krokodíl a desať tisíc ma stála plastická operácia.
<br/>
<br/>Príde korytnačka k stromu a začne hlavou do neho búchať. Hore sedia dva ďatle.
<br/>- Mami, kedy jej už povieme, že je adoptovaná?
<br/>
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:)
:)
:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]