nedá mi, no je mi do smiechu... za r.2012 si rgo pov. bystrica na 2% zinkasovala 49,51€, ... na čom sa smejem? nuž ako môže organizačná jednotka bez právnej subjektivity vôbec pomýšľať v rozpore so zákonom na 2%??? a ako je možné, že v rozopre so zákonom im to notár zaregistroval????
<br/>
<br/>komárno, to je iná káva... 14.5.1998 je dátum vzniku právnickej osoby, ktorá bola delimitovaná ako právnická osoba v zmysle zákona 274/2009 a riadne zaregistrovaná ako poľovnícka organizácia. teda nie je to organizačná zložka SPZ! ich členovia teda neboli členmi SPZ, ale právnickej osoby z komárna, a všetci, ktorých prijali taktiež. vynára sa i otázka, na základe akej zmluvy boli poistení zo zákona??, mali svoju??? a tých otázok sa vynorí oveľa viac... prečo majú už dnes preregistráciu na organizačnú jednotku spz? asi to majú autori na mysli, keď vo svojej reakcii tvrdia, že: citujem::: ,,Presvedčil som sa o tom aj osobne / spolu s 1300 poľovníkmi okresu Komárno / v rokoch 2011- 2012, kedy ľudia predpokladám z blízkeho okolia Pribiny a spol. / alebo na ich objenávku!? / mimochodom čiste náhodou zo vzdialenejšieho okresu, aby to nebolo ani nápadné, vyvíjali snahy o likvidáciu OkO SPZ v Komárne.,, o čom ste sa to presvedčil, že ste bol členom inej právnickej osoby, než je SPZ??? ani sa nedivím, lebo spz podľa ich stanov nepoznalo ani štatutára, stanovy malo a naďalej má v rozpore so zákonom??? a to nie sú predpoklady, domnienky.
<br/> vidím tam aj galantu. k obsahu sa nejdem vyjadrovať, stále to isté. no stále vidím svietiť v GISe toto:
<br/>
<br/>Slovenský poľovnícky zväz, okresná organizácia v Galante42162050Športová 22 Galanta 924 00GalantaZaregistrovaná
<br/>
<br/>otázky platia aj pre vás...
<br/>
<br/>vidím aj žilinu, spz... podľa prvých slov tipujem autora a nemýlim sa, starý známy Peter Marčulinec v.r.
<br/> pokiaľ ma pamäť neklame, aj člen nejakej komisie pri spk, tuším na tvorbu stanov a zaslúžilý člen spz. jemu tiež nevadí, že nemal dvadsať rokov štatutára, že stanovy spz boli a sú aj po sneme mimo zákon, nevadí, že vystupuje ako zástupca organizačnej zložky bez právnej sujektivity, atd, atd...
<br/>
<br/>nuž keby si títo, ale i ostatní aspoň prečítali, o čom to hovoríme a zamysleli sa nad tým, možno by získali iný pohľad na realitu. lebo nič iné nepopisujeme. len realitu.
<br/>
<br/>priebežne čítam, čo to máme na stránke SPK nového, plamenné reakcie , odsúdenie.... no akosi tam nevidím, čo tam má byť úplne prirodzene... informácie !!!! vidím toyotu, fotku toyoty miesto drropa, vidím nórskych pracovníkov z ministerstva, ktorých sa dopátrať mám problém na stránke ministerstva.. chodia mi mailom listy od členov komory -teda nielen od našich, v ktorých mi posielajú scany listov s prospektom komorno-toyoťáckym, odosielané za naše peniaze... no odpovede na naše doazy ohľadom hospodárenia komory, materiálov z jednania snemov a podobne akosi .... kde ste boli, keď materiály z michaloviec neboli snáď bez mesiaca neboli k dispozícii??? nevidím, žeby niekto robil krik... kde ste boli, keď ste platili členské po termínoch a v zmysle stanov vám zanikalo členstvo v spk???? a teraz tu časť tých istých - teda nečlenov vypisuje odušu. veru že z vás i smiešno príde.