nazdar Belson, viem o tom ze savazka ma diameter 227,rem ma 224.zatial co som zistil tak diameter 227 vyraba SB,RWS,hornady a norma,len je problem v tom ze tieto diametre skoro nikto nedrzi na predajniach,lebo vela aj trosku zainteresovanych ludi nevie ze ma odlisny diameter od 5.6mm raze. SB s tymto diametrom som drzal v ruke ale radsej somich polozil naspat lebo SB skutocne nemusim
Stále mám ten istý email.
<br/>
<br/>sako80: Prosím o hodnoverný zdroj informácií o dostupných strelách 5,79mm iných ako S&B a Hornady (hotová fabrická munícia ma nezaujíma).
Komunikujeme ako slepý s hluchým.
<br/>Ešte raz: Keďže ani na stránkach Normy ani RWS nemôžem tie strely nájsť (hotové strelivo ma nezaujíma), daj mi nejaký link alebo iný zdroj informácií, že sa to dá kúpiť. S Hornadym sa neunúvaj, toho som ti núkal na predaj.
No veď to...myslím, že ich nikde ani nezoženieš, lebo podľa mňa Norma nič takého nevyrába. To, že vyrába v tomto kalibri strelivo, vôbec neznamená, že strely musia byť jej vlastné. Ináč si neviem vymyslieť žiaden reálny dôvod, prečo by Norma mala mať v sortimente pre prebíjanie uvedené všetky strely ktoré vyrába, okrem tejto.
<br/>
<br/>Čo je to "soft na prebíjanie", môžeš byť konkrétnejší?
ten soft je Quickload od H.G.Broemela ,na tie Normy som volal, povedali mi ze sa daju objednat,zajtra preverim ci to maju overene ze sa to da objenat.dam ti vediet
Pre mňa žiadne prekvapenie. Dokonca ani keby si zistil, že do svojej munície ich Norma vozí od S&B ... :] . Ale ešte stále je tu ten Hornady resp. o tých RWSoch si nezistil nič?