Antarktis sa na 100% nedajú nosiť v lete, ja ich mám ale iba na zimu, ani air revolution hunting nie su moc vhodneé na leto ...vyriešil som to topánkami lowa...i ked aj v tých sa mi zdá že je dosť teplo
Na jeseň je fajn Himalaya.Výhoda je, že ma zvýšený lem v predu, na bokoch aj vzadu.To je v teréne a na poľovačkách výhoda.Mám ich a zdajú sa mi lepšie ako Island, tie mám tiež.Na teplejšie počasie a ľahší terén by boli dobré BURMA, podobné ako Island, ale podrážka B.
dobry den, kupil som otcovi Meindl Himalaya č.7,5, ale su mu male, povodna cena bola 249eur, mal ich len 3xna nohe, preda ich za 3500 SKK, kontakt:0904288037
kupoval som kamaratovy topanky len som sa sekol v cisle tak su na predaj GARMONT DAKOTA LITE GTX,celokozenne,vibram podrazka,goretex,povodna cena bola 180eur zlacnene na 120eur takze 4000sk velkost 44,ani neskusane ani nechodene!kontaktuje igelit je zakladatelom tejto temy
Priatelia máte niekto teraz inzerované snehule LaCrosse Outpost (hubertlov 4/2007). Je to dobré na zimu? Alebo čo by stemi odporúčali , potreboval by som niečo do snehu, na posed a spoločné poľovačky v čom by mi nebola zima na nohy.
od Meindla - Tajgy alebo z ciziem Kiruny a mas vystarano . Dobre ponozky k tomu . Hoci vecne sa neda sediet v mraze nakoniec ti bude zima aj tak . A ak to chces dotiahnut k dokonalosti tak bateriami vyhrievane vlozky do topanok .