Jaro vieš mi povedať cenovú reláciu Meindl Tajga. Na stránke meindl .de som sa k tomu nedostal a zatiaľ som nenašiel predajňu, kde by ich ponúkali. Ďakujem.Kiruny majú u nás v Sport Rysy.
Ahoj. Tak k nám už prišiel neoficiálne ježisko a nadelil nám niečo od Meindla. Mne Tajgy a priatelke Island Lady PRO MFS. Ešte sme ich nevyskúšali v teréne ale vyzerajú dobre.
Chodil som v tom x rokov po celom svete a este i dnes pouzivam cizmy podsite barancinou (sijaval mi to podtatran poprad), no akonahle som skusil moderne materialy a technologie, tak uz by som nemenil.
Chlapi poradte mi prosim vas čo,je dobre na osetrenie maindlov lebo informacie predajcov su zavadzajuce a tiež napr ako teraz pridem domov s polovacky na snehu ako je dobre sušiť?Dakujem za prípadne informacie.
mas na vyber pastu alebo spray . ja pouzivam pastu ten spray stoji za figu podla mna a vydrzi tak pol dna na topankach .www.meindl.de [/]klikni si na PFLEGE
Susit co najpomalsie cca pri izbovej teplote, kachle su pruser. Spray je "suchy", tiez som sa nechal oblbnut "expertom" v obchode a po osetrovani len sprayom sice fungovala membrana, ale koza zacala velmi skoro praskat. Pouzivam take tie "vosky" co sa vtieraju prstami i kvoli tomu, aby mali vyssiu teplotu a lepsie sa vsiakli, tym asi zrusim tu membranu, ale nevadi, hlavne ze mi do bot netecie.
Ja mam Island Pro MFS. Meindl je skutocne spickova obuv s dlhorocnou tradiciou. Topanky su velmi pohodlne aj po celodennej chôdzi. Prispieva k tomu aj MFS(Memory Foam System), ktoreho vyhodou je ze sa pekne prisposobi tvaru nohy a dokonale prilieha na nohu, cim sa noha v topanke neklze a netvoria sa pluzgiere. Co sa tyka osetrovania pouzivam vosk "Sportwax" od fy. Meindl. Zatial velmi dobre skusenosti, vyborne odpudzuje vodu. Pred aplikaciou topanky nahrejem susicom na vlasy, vosk potom velmi dobre vsiakne do koze. V podmienkach strednych poloh sa daju pouzivat prakticky cely rok, v zime vo vysokom snehu v kombinacii s navlekmi (samozrejme pouzitie odporucam len pri pohybe, nie je to specialna zimna obuv). Celkovo Meindl mozem len odporucat )
v "suchej" (minusove teploty, prasan) zime ano, uz som pisal, ze tie rucne site, barancinou podsite cizmy pouzivam stale, no vsetko ostatne (voda, blato, teplo) nie.
<br/>Porovnavat ceny s maindlom nemozes, je to BMW alebo mercedes. Skus prabos (je to skodovka)
Lacika gratulujem ku kúpe ! Policajná obuv je konštruovaná na úplne iné podmienky ako obuv MEINDL. MEINDL vyvýja, produkuje svoje výrobky cca od r. 1935.