Pacho zatial sa uci ale hlada ako divoch len sa mi tazko hodnoti lebo ked ho odopnem tak ho uz len pocujem a nevidim . Az na konci pohonu ked ho privolavam ale je to mlady psik este nema 2apol roka . spravny duric z neho bude tak v 3-4 rokoch . inak hlasitost vyborna ako aj pri zveri tak aj na teplej stope , orinetacia vyborna . viac som pisal v clanku
Máš pravdu Jardo,stejně je to nějaké divné,že z vašeho klubu všichni ignorují internet..u nás se to ted dost zlepšilo a na klubové forum začal psát i prezident klubu..
<br/>Stejné je to i s těma vašema stránkama,uděláš takové pěkné stránky a chodí na ně jen 4lidi...no snad to budoucí člen Stano vylepší co Stanko??
No tak to je dobře!,protože 4lidi na foru je fakt málo,když si vezmu,že jeden jsem já druhý ty ,třetí Viky a kdo je ten čtvrtý?:)hehe Járo tak si představ,že když konečně začali vůdci psů chodit na forum našeho klubu tak ho výbor klubu nechal vymazat,protože prý neplní poslání pro které bylo založeno...
<br/>No tak doufám,že se ted všichni vůdci honičů přesunou na forum slovenského klubu...
podla mna internetove forum este nezarucuje perfektny chod KLUBU! ved aj ja som tu zacal troska pisat len preto, lebo mam na to viac casu. a takych ludi je urcite viac... bernske durice mam uz 4 roky a snazim sa vylepsit skor tu prakticku cast-polov.upotr.. vsetko je to na vedeni klubu, akym sposobom bude riadit celu cinnost. nemozeme cakat zazraky, ked prave toto hlavne (co sa tyka svajciarov) bohvieako nefunguje... viem, svajciare su len pridruzenym plemenom, ale ajtak si myslim, ze sa s tym da nieco robit... mozno to rozbehne prave toto FORUM...