Stefan prave preto dakujem za kazdu radu . A hlavne za to ze si ochotny sa podelit o svoje skusenosti , ktore si asi ziskaval ovela tazsie ako ja teraz .
<br/>
<br/>Tibo ohladom tej stopovej drahy si ma prebehol to mala byt dalsie otazka . Ja som si vzdy robil stopy sam , len ma mylili rozne nazory v literature .
<br/>
<br/>Takze budem pokracovat v naslapavani si stop sam ako do teraz .
Stefan mas poznatok kde su oplotky z diviakom . Ja chodim na zahorie pokial nemam urobeny svoj oplotok . Takze by som rad isiel pozriet a skusit aj inde asi . Dik
Dko dik za upozornenie ale ten clanok co tam je robila chovatelka mojho pesa , pouzila tam dost mojich skusenosti ( konzultovala so mnou ten clanok ). Dokonca mal byt na titulke moj Stopy len p. graficka to nakoniec zmenila
jaro ozvi sa a mozeme ist spolu potrenovat, naposledy ked som bol, tam mi pes vypluval pes este den srst, aspon ma ciste zuby a aj diviacik trochu schudol.
Stefan mlady dostal V1 CAJC , KV .
<br/>aj som ta chcel pristavit len vzdy sa niekto okolo teba motal a musel si sa venovat , nechcel som ta zbytocne otravovat a este si mal aj predvadzat svoju sucku . bol som kuknut kopovy l, tak som sledoval ci budes mat minutku cas ale tusim ti tam ludia nedali ani dychat . Ja som to o jednej poobede zabalil ano na ceny som necakal nechcel som si psika uvarit tak som siel domov . ale vsak dufam ze este bude prilezitost si pokecat .
Toho rozhodcu poznám osobne, dokonca sme spolu posudzovali aj na MSF, on len vyzerá tak nepriateľsky, ale je korektný. Dopadol som presne ako Ty okrem KV, ale u nás boli všetky triedy našťastie silne obsadené a konkurencia bola silná!!!