jo asi je něco pravdy na tvrzení novinářu že mezi myslivci polovníky je díky tomu že můžou chodit veřejně se zbraní největší procento zakomplexovaných magoru:[:[:[
v tomoto pripade nie je co riesit, zastrelil stena / ktore nemohlo nikoho ohrozit/, islo o loveckeho psa, a mam pocit ze to nebolo ani 200m od obydlia. basa, pokuta a dozivotne odobranie zbrojaku.
Jendo máš pravdu všude se najdou hovada ale myslivost je právě tou možností nosit veřejně zbraň a zabíjet [r]protože oni neloví[/r] přitahuje a je mezi myslivci spousta falešného kamarádství které takové vandráky chrání tím pádem jsou pro veřejnost všichni myslivci stejný
Mám rád ľudí, čo sa pozerajú okolo seba bez ružových okuliarov a zároveň sú schopný prezentovať aj svoj názor, bezohľadu na obavy. To sú rovný chlapi. Ak by takých v SPZ bola vačšina, nemusíme sa o budúcnosť zveri a aj samotného poľovníctva , vôbec obávať. Tu na tomto fóre je zopár takých čo sa stretli osobne, nie je treba na to zvlášť poukazovať aby si to všimlo ich okolie, a tí si prikivujú na hocakú hlúposť. Na takto prejavovanom tzv. priateľstve končí pevný fundament poľovníctva. Mám inú predstavu o preukazovaní si vzájomných sympatií.
<br/>
<br/>M. Učeň
tak mam taky pocit ze si to prehnal aj ja som sa s niektorymi stretol a vyprosujem si od teba aby si o mne pisal ze prikyvujem na kazdu hlupost a lebo hocaku ako si napisal a nemysli si o sebe ze si az taky rovny aby si nepadol na rit,a kazdy kazdemu nemusi byt simpaticky.Lesu lovu zdar.
Chcel by som sa opytať či je vhodný bernský durič pre poľovníka začiatočníka ?Ake mate skúsenosti s týmto plemenom?Nemáte niejaky dobry typ, kde by som zohnal steniatka tohto plemena???Dakujem...