Dobry den. chcela by som sa opytat ci viete o nejakych vrhoch svyckeho durica. uz dlhsi cas uvazujem o kupe stenata nejakeho durica. s mojimi jagosmi som spokojna, len mi nehlasia zastrelenu zver, ked su zaveseni na zhasnutom diviakovi - nemozu stekat s plnou papulou :]. v skratke povedane, hladam psa kde z 10 9 je hlasicov... myslim si, ze svajsciarsky duric je pre mna ta spravna volba.ak sa v niecom mylim opravte ma . dakujem
Zdravim, ak chces napis mi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Sem pisat nebudem. ;)
ja viem, ze mi to nikto nezaruci.. to som povedala obrazne.. ide len o to, ze su plemena, pri ktorych sa to da lepsie predpovedat ako u inych.. chapem, ze vela duricov hlasi zhasnutu zver..ale urcite sa aj plemena v tomto lisia.. aspon si to ja myslim.. ale videla som par kopovov ktori, nehlasili diviaka..onuchali a isli dalej.. preto ma to tak odradilo..no mozno som len nemala stastie na dobrych kopovov..
Nizkonohu varietu zozenies len vo Svajciarsku www.snlc.ch/ [/]KLIK TU
. Nejake jedince su aj v Nemecku. To je vsetko. V inych krajinach sa nizkonohej variete nikto nevenuje.
lebo preferujem skor mensie plemena psov a osobne kratkonohe švajčiarske duriče sa mi viac pacia a tak isto sa nebudem musiet s niekym dohadovat na skuskach ci pes je vo vyskovom limite alebo nie.