čože ťa to?:] už aj ty sa ideš zaradiť medzi inteligentov?
<br/> Najprv trochu pripomeniem: celé sa to začalo oslovením p. cimbalíka od dama a pokračuje to jarovými príspevkami, teda jeho odpoveďami na tento príspevok a nie príspevkami osloveného:
<br/>poslal: Jaro 30. Septembra 2008., 14:10
<br/>Pito, Dama nehcite aby sa tu na PID preberali vnutorne zalezistosti klubu kopovov. Predsa na to mate schodze aby sa to tam riesilo.
<br/>Ani sa necudujem ze sa Stefan nevyjadril.
<br/> Po pitovom príspevku to pokračuje jarovým návodom/pardon, názorom/, ako má dama postupovať. No neviem, mne to pripomína vyjadrenia jedného hovorcu niekoho iného v zmysle: pst! Neťahaj nič na verejnosť! /žeby to poškodzovalo klub na medzinárodnej úrovni? snáď nie!/ a pokračuje to aj v ďalších...
<br/>Jarova prax to rozhodne nie je, takýmto spôsobom riešiť nejaký problém. jeho prax je asi takáto: obviniť z neznalosti a urážať, viď výška duriča. Alebo: zastávať sa ľudí ktorí tu svinia stránku hrubými výrazmi, alebo: na titulnú stránke dať článok so zavádzajúcimi údajmi, pochváliť sa durením psa, ktorý u nás nemá čo duriť. Pre nič netušiacich, ukážky nájdete v téme bernský durič. A potom urazene reagovať. Okrem iného mňa v tom článku uráža aj jeho slovenčina, ale to nie je podstatné.
<br/>A ak je niekto zároveň aj redaktorom, tak ho tak vníma snáď každý čitateľ PIDu pri všetkých jeho príspevkoch, alebo je to zakaždým iný človek s inými názormi? Len pre zábavu ti jeden redaktorský /síce nie jeho/ pripomeniem: ,,,Asi začnem tým že vymažem tvoje príspevky...“ dobrý, nie?
<br/> Takže asi tak, viktor, čo som to vytiahol z konceptu? Ahá, nekonzultujem svoj príspevok s redaktorom. No je mi to ľúto, ale mám svoj názor a svoje skúsenosti. A tie mi vravia, že proti zatľkaniu čohokoľvek pomáha len a len zverejnenie! A tu o niečo také nepochybne kráča. Klub si podľa vyjadrenia svojich členov neplní povinnosti, tak asi je im treba poslať maila! Výsledky idú dole vodou, tak o tom radšej pomlčíme..., vysoký funkcionár sa tak urazí za to, že nevyhral, že odmietne odovzdať na vyhodnotení ceny pre víťazov. Tak, tak, viktor, ako by si aj ty nemal dosť skúseností zo súťaží a výstav. A čo tak poľovnícka etika, tiež nič nevraviaci pojem? alebo si myslíš, že patrím k tým, ktorí sadnú na bicykel a idú protestovať do chránenej oblasti proti zákazu vjazdu bicyklistov do lesa? Síce nie som kopoviar, ale mám medzi nimi dosť priateľov, tak mám aký taký prehľad. Poriadok si musia samozrejme spraviť sami, a ja ich v tom podporím aspoň takouto formou.
<br/> A ešte čosi: veľmi si vážim prácu každého kynológa, pokiaľ to robí tak, ako má, viktor, a zdôrazňujem, každého, nikoho z toho nevynímajúc. A podporím každého v jeho úsilí posunúť poľovnícku kynológiu ďalej.
<br/> A na urážky a aroganciu nemienim reagovať, to snáď pochopíš.a že sa tu nejedná o malicherný problém klubu, uvidíš začas. a je mi nanič, keď podobné problémy sú aj v iných kluboch a stále sa nič nedeje! takže, viktor, mailuj a nasieraj sa ďalej!