Ja mám drevo............... prírodný materiál a som spokojný........... Ale poznám aj takých čo majú plávajúce podlahy.......... že jardo..........:D:D:D
Priatelia !
<br/>Mozete mo prosim vas napisat ake mate skusenosti s weimarskym kratkosrstym stavacom, chcel by som si ho do buducnosti obstarat a velmi mu fandim. pripiste aj vase postrehy pri cviceni, praci psika, a vychove.
<br/>dakujem!
preferujem skor hladkosrste psiky, i ked uznavam, ze hrubosrste, alebo ak chcete drotosrste, su odolnejsie voci chladu. a ake mas skusenosti so slovenskym hrubosrstym stavacom?
kamos ich chova a jeho suka bona je najlepsi stavac akeho som kedy videl pracovat, k exterieru dodam, ze je svetovou vitazkou. kamarat posudzoval na skuskach a prvy traja boli slovaci, je to krasny stavac. ak preferujes hladkych tak nemec, nemas co riesit.
... na slovensku je znacne rozsireny a dost oblubeny, exterierovo aj pracovne vysoko hodnoteny. mne sa skor pacil kvoli svojej jedinecnosti prave weimaraner, i ked urcite nemecky kratas, nie je na zahodenie. podla mna - clovek moze mat psa akehokolvek, ak ho nevie spravne vychovat, vycvicit a venovat mu vsetko co potrebuje - chyba nie je v psikovi , ale prave v cloveku
hrozne co sa dnes deje. takych polovnikov by mali vylucit a mali by si to ist odsediet aj do chladku. rad by som vsak chcel vediet co ich k tomu viedlo, alebo preco to urobili.
Keby boli naturalizovaní afričania, tak by som povedal že zjedením psa výnimočných kvalít chceli aby časť z jeho výnimočných vlastností prešla na nich.. Ale podľa všetkého, ešte pred ním museli zožrať hyenu alebo supa..!!!:[