Vik 4-6 měsícu maká v pohodě a to už ho používám asi 10 roku akorád když beru psi do lesa tak ho sundávám přeci jenom je dost drahej abych ho kupoval pokaždý když ho urvou někde v křoví
Mal som na jazvecovi ale ked som nasiel po par dnoch asi 2 cm od obojka kliesta v tej chvili letel do koša.Osvedcila sa mi taka tekutina,nazov neviem,veterinar mi to dal v striekacke,doma som to rozriedil v 2 l vody,natrel som tym psa a super od vtedy nemal ani jedneho.Opakujem to tak 2-3 tyždnovych intervaloch a stoji to len nejakych 80sk.
Ahoj, ja ho pouzivam uz druhy rok a som spokojna. Maju ho vsetci traja psy a klieste vobec nemaju. Mozno obcas v okoli slabin sa jeden najde. Aj sa v nom kupu, ucinok sa neznizil. Iba raz za cas ho vydrhnem psim samponom, ked je nahodou spinavy, alebo zamasteny. A funguje dalej. Nechavam ho od jari az do jesene.
V piatok minulý týždeň zobrala moja priatelka na prechádzku dvoch jagošov (sučku a psa), ušli jej :[ Pes sa vrátil v nedelu ráno polomrtvy.Sučka sa nevrálila. S jazvecmi som skončil a možno aj s priatelkou.
Stronghol neberie na kliešte ale na škrkavky,blchy,ušný svrab a istý druh kožného svrabu a hlavne drží iba 1 mes...koluje v krvi,takže pes sa môže kúpať bez obmedzenia. Ak by si potrebovala niečo na kliešte tak bezobojková varianta je novinka Promeris Duo, ktorý drží 2 mes na blchy aj kliešte a Frontline, ktorý už žiaľ akoby nefungoval - inak výrobca udáva 3-4 týždne kliešte a 3 mes blchy...pes sa v oboch prípadoch nesmie šampónovať,inak sa splaví účinok. Obojková varianta je jednoznačne Kiltix obojok...