Kolegovia, ak máte niekto záujem o BL na 16.09.2007, (samozrejme miesto neuvádzam), prihláste sa u nášho tajomníka na RgO č.t. 0474325956. Máme ešte voľné miesta.
Co by jsi o nich potřeboval vědět????Mám ta majitele lajek pár kontaktů a kamaráda pár kilometrů od baráku,který je má,takže timůžu sehnat kontakt,nebo klidně i štěně.Koukni na www.klubhonicu.com tam je má pár chlapíků:));)
koledzy polovniki idem do was na Slowensko na FD do Martina 08 09 2007 -neznam gde su skuski??????????? pomozete? prepaczte ale mizernie piszem po slowensku. DARZ BOR z hory diakujem
Diakujem kamratom polownikom.celi den telefomowalem do Martna ale nikto ne bolo.CIMBALIK WELMI DIAKUJEM za cislo do clenaKCHSKwszetko mi powedal skusek ne bude bolo 5 psow.potrebuje cisli tel. najlepiej do clenow KCHSK ODskusek do P
<br/>OWASZKIE B ROG CISLO MAM. W NEDELE SU FSMP. AKO KTO POTREBUJE IST NA WYSTAWY A SKUSKI DO POLSKA TO POMOZEM mobil +48 608 715 791/HEJ
nemáš za čo, za prvé je to veľmi pekný pes a za druhé sa mi páči to že si išiel do úplne neznámeho plemena, ktoré sa u nás až tak alebo vôbec nepoužíva.
martin a co konkretne ta zaujima , napis mi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.