Je to WALESKY SPRINGELSPANIEL,najstarsie plemeno sliedica v anglicku.Vzdy sa choval iba na pol.ucel o com hovori jeho praca.Ma super pol. vlohy,je stavany na vytrvalu a tvrdu pracu.Na farbu je super ,mavam dvoch psov a toto plemeno je u mna dozivotne.
Sliedic nevystavuje pracuje ako nadhanac drobnej zveri na strelca v hustych porastoch.Ale to iste vies,aj ti mas pekny psinec podla fotiek.Je to radost clovek sa nenudi.Ja pouzivam sliedica na dohladavku raticovej zveri a pri love kacic na Vahu.Pracuje perfektne,prinasa zhody a ak najde uhin aj ten.Takto som prisiel k neprav.osmorakovi srncovi a k zbraniam kana, hlasil v poraste bol tam zhasnuty.Na skodnu je ostry ma za sebou par akcii s liskami a mackami,podaril sa je to radost.No mam aj sucku ajd aka bude ukaze cas .
No tak nic, ...jen jsem tě zkoušel;)
<br/>Já mám dvojsmečku;) Mravence a podkolenku;) Podle toho co píšeš je havo moc šikovnej. Pro praxi super;) Přeji hodně polovnických zážitků s hafíkem;)
Včera som bol na FSMP vo Veľkých Chlievanoch so svojim psíkom dopadli sme skvele 1.cena výťaz, okrem mňa tam boli ďalší traja s Daxlami dobra robota len je vidieť že treba na tie skúšky sa ozaj dobre pripraviť lebo mlade psíky zbytočne pohoreli na niektorých disciplínach a skončili až v druhej cene. Celkova práca daxlov bola vynikajúca len jeden už starší pes zlihal, ale to je tým že od šteňaťa ho mal majiteľ ktorý sa mu nevenoval. No verím že nový majiteľ mladý chalanisko na ňom popracuje a píka pripravý na skúšky.
<br/>
<br/>Kynoľogii a Daxlom Zdar
Viktor blahoželám...........
<br/>
<br/>Tie otázky mi prosím pošli ak budeš mať čas na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>diky moc