Dna 25.8.2007 PZ CHrapka Narad - Sap usporiada verejne strelecke preteky americky trap na strelnici v Narade pri futbalovom ihrisku . Obec Narad sa nachadza za Gabcikovom smer hranicny prechod do Madarska Medvedov. Spajky sa stara o obcerstvenie a vy sa postarajte o ucast:D Ciganska pecene ryby srnci gulas a prvy krat v historii PZ na podnet prispievatelky PID budu aj fasirtky:]
Ak by bol zaujem v sopbotu ist si zastrielat, dvaja traja ist jednym autom sa uz oplati. Ak niekto z mojich koncin ma zaujem ist mozeme sa na sobotu dohodnut.
V nedelu nas napadla taka myslienka, zorganizovat interne strelecke preteky pre clenov PID o nazval by som to putovny pohar PID. Zucastnit by sa ho mohli registrovaní clenovia, drzitelia PL a ZP, ktorí nemaju vystrielanu vykonnostnu triedu. Co na to poviete?
Nedeľa je za nami a my už môžeme iba zkonštatovať, že sa jednalo o veľmi vydarenú akciu až na moju strelbu, ktorá pokazila priemer PIDu, ale do budúceho roku sa možno polepším.. najbližší trening bude poľovačka na kačky ..
to by uz zalezalo na nas ako by sme sa dohodli, mohlo by to byt aj na nejakej regionalnej urovni, viem napriklad, ze taketo akcie by sa dali usporiadat v Hrubonove alebo Hornych Otrokovciach.
Baikal ked daaš dokopy niaku tu partiu ste výtaní neviem aka silna konkurencia tam bude .Možna že príde aj ujo Borák síce v Sali su niake preteky že Král strelcov. Viem že zo Samorína zo streleckeho klubu tam budu chalani . Len upozorni usporiadatelov ze ty nem vieš po madarsky:D
Dnes som bol na VSP PZ "MANNA" Preseľany .. no co vam narychlo napisem.. Vitazi dostali pekne pohare, ale okrem streleckeho stastia potrebovali velmi pevne nervy s priebehom preteku a technickou kvalitou strelnice, skratka technicka katastrofa ako po minule rocniky preteku o putovny pohar SNP.