Nechaj si ju poslat z DE, postovne do 50,- Eur a Sprievodny zbrojny list 500,- Sk, pripadne niektori nemecki predajcovia chcu cca 30,- Eur za vybavenie papierov, no su aj taki co si nepytaju nic. Nasi dvaja importeri este nezistili, ze Euro uz nie je za 45,- Sk :[
Dobra trefa.!!!Pred 5r. som kupoval Browning -stal 44tis.Aky bol kurz USD-32sk? Teraz v predajni Hermes pytaju za ten isty 45tis.Aky je kurz dnes? 24???sk. Chlapci nevedia co chcu. Na blasera ponukal pred rokom nejaky kratucky ??????point. Cena 15tis.Minuly tyzden tam mali cenovku 25tis.Jedine riesenie.Kupit to vonku.Rakusaci aj nemci nam to radi predaju za dobre ceny.
Minulí rok som kúpil u Fraňa suer 202 56cm hlaveň hliníkové púzdro záveru 30 06 za 51 000 Sk zatial som veľmi spokojný .Je to super zbraň a prevedenie poistky nemá chybu a ten napináčik no neviem pretože spúšť je jemná až moc
Pokudmá někdo strach s rezivění apod., zkuste Sauer v provedení alaska, který má povrch nějaký teflon. Je to pěkně matné a bezúdržbové. Zatím max. spokojenost.
Chlapi, máte niekto info, kde sa dá u nás na Slovensku a hlavne za koľko kúpiť Sauer 202 v základnom prevedení Clasic, kal. 30.06? Pokiaľ viem, prevedenie Alaska sa už nerobí a ostatné - vyššie prevedenia S202 sú už móoc drahé. U Kettnera v Brne je podľa cenníku na webe Classic niečo cez 41-tis Kč. Má u Sauera okrem triedy dreva a samozrejme prevedeenia na cenu vplyv aj kaliber? Myslím, keď sa bavíme o medium kalibroch. Vďaka, teším sa na odpovede. Elo
Mám záujem o kúpu SAUER 202 v Rakúsku blízko hraníc. Oplatí sa to kúpiť pri terajšom kurze EUR/Sk. Poraďte niekto. Bodla by aj adresa alebo www stránka. Ďakujem.
OTO - zbraň sa oplatila kúpiť v rakúsku kým Ti vrátili DPH, na zbraň sa nevzťahovalo clo a v SR zbraň tejto značky nebola dostupná, myslím ku kúpe nová. Teraz skús kontaktovať predajcu tejto značky / v Tvojom prípade Sauer / f. Dynax.