Najlepšie ceny na Sauer a aj výber modelov Fraňo Nitra. Bol som aj v Blave. Takže to viem porovnať. Odporúčam montáž Leupold. Ja mám EAW ale ten Leupold je fakt skvelá montáž.
Porovnával som Zvolen, Nitru a Blavu. Porovnával som to pre kamoša. Tiež kupoval Sauer. Rozdiely boli výrazné, nebudem ich sem dávať kvôli reklame. Je na to jednoduchý recept. Vyber si typ zbrane a montáže, resp. optiky a zavolaj do 3 poľovníctiev, nech Ti urobia cenovú ponuku. Budeš prekvapený.
Myslim, ze nebudem...uz v jednom meste su velke rozdiely. Ale tiez si myslim, ze dobra cena si reklamu zasluzi. Dopatrat sa ceny u slovenskych predajcov na nete je niekedy fakt problem... s pochopitelnych dovodov.
Cez net by som to ani neskúšal. Ak chceš vážne Sauer v dobrej cene, napíš mi podrobnosti na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . Skúsim Ti zistiť ceny. Min. 1x mesačne chodím k Fraňovi, tak by sme sa tam v prípade že nezoženieš lacnejšie mohli "zraziť". Mám podrobný prospekt a ceny dohodnem s Fraňom.
AKELA. Ak máš konkrétne cenové relácie na porovnanie v kal. 7x64 pre SAUER 202 Select, tak prosím pošli na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Ďakujem.
<br/>Prípadne aj pre Clasik.
Preverím a ešte dnes sa ozvem. Select mám aj ja. Dosť veľký rozdiel oproti Classic. Mne nesedia tie kratšie hlavne aj keď občas majú svoje výhody. Aj v dreve obrovský rozdiel.
Ja mám kovový + jeden na 5 nábojov na spoločné poľovačky. Zostavu si navolíš akú potrebuješ. Zásobník nerozhoduje. A aj ten plastový je vo veľmi dobrej kvalite napr. v porovnaní s Tikka. Dôležitá je hlaveň a pažba. P.S. dávaš málo smajlíkov.
Voľakedy ich mal Fraňo ale pre dlhé dodacie lehoty zrušil spoluprácu aj s Tikka aj Sako. Teraz neviem, kto vozí Tikku. Ale počítaj min. 6 mesiacov ak ho nemajú na sklade. Napísal by som na www.detex.cz
Ak poznáš niekoho, kto funguje s severských štátoch tak ho oslov a máš to obratom. Ale nezabudni počítať s cenou za trojranový v prepočte cca 2500.- Sk. Ináš Tikka je iná téma, však?
Polepsim sa.Aj mne sa paci SAUER.Celopazba.Konkretne som neskumal kalibre-dostupne-ale chcem nieco v 6mm.Nie 243Win.Do 6,5. . Ak by dodavali 6x62 Freres.alebo 25-06.
Ten SAUER Team som videl v Nitre u Fraňa za 80 tis. Zdala sa byť ťažká, Aký je tvoj názor?
<br/>Ináč, výhoda týchto zbraní je v tom, že si do nej môžeš kúpiť asi za dvacku výmenné hlavne rôznych kalibrov a môžem si vybrať kaliber podľa zveri na ktorú sa chystám poľovať.
Sauer Team je výborný do pohonu. A má kanelovanú hlaven, ktorá je ľahšia. K pažbe plastovej môžeš dokúpiť drevenú. Samozrejmosťou je výmena hlavne. Ja som teraz dokúpil 8x57JS. Výmena trvá asi 5 minút. Je to fakt vymakané. Výmenu hlavne som videl prvýkrát. Ja som skôr za dlhé hlavne, takže Team by pre mna asi nebol. lubo1 ho má asi mesiac a veľmi si ho pochvaľuje. On sa venuje veľa psom, takže v hone ho samozrejme využije.