Volal som tomu môjmu, nechce nič brať, lebo má nedokončené veci a nestíha. Je mi ľúto, popýtam sa ešte v sobotu, máme čl.schôdzu. Možno aj v sobotu v Bijacovciach by si niečo vedel dojednať, skús.
Teraz padám, musím makať. Na pokec nie, správca nášho servera by mi mohol vyblokovať prístup aj sem, keby chytil "pokec", "chat", alebo podobné čosi. Som rád, že mi tolerujú "fórum", uvidím dokedy. Radšej takto... Ale prídem sem na chíľu ešte okolo 13-oo.
Je jeden z najlepsich, ktori ssa tym zaoberaju, zakladna cena s novou pazbou sa u neho pohybuje okolo 65 tis. Sustrel do nejakych 3 cm na 50 metrov. Vyborna robota a aj pekna zbran. So 60 cm hlavnami je vaha dvojaka okolo 3600 g. Tato vaha plati pri pouziti objimky z brokovnice. Neviem ci robi aj nove objimky. Dalsi, ktoreho poznam a od ktoreho mam gulovy dvojak ja je Kruty z Trnavy. Clanok najdes v sekcii zbrane a jeho robotu si mozes pozriet na jeho stranke www.kruty.sk[/]www.kruty.sk . Ja som s tou zbranou spokojny. Ahoj
dik Johny to ja neviem ci je najlepsi ale 60 ze vraj chce len za hlavne a 20 za pazbu 15 za montaz a to je troch inde Kruteho som pozeral a ak si spokojny je to vpohode kolko trvala realizacia od objed. do prebratia ?
No priatelu zavolaj mu lebo ma nabity program, ma toho vela lebo pomer kvalita k cene je velmi priaznivy. Najlepsie sa dohodnut priamo s nim ale nerataj ze to bude v tomto roku, ja uz pol roka cakam na hlavne na trojak a tiez si nefandim ze budu toho roku. Ahoj
Ja vlastnim od Danisa dvojak 9,3x74r, pouziva znacku ZP Daner, neviem ako ostatny ale ja som spokojny, presna a pekna zbran, mam na tom kolimator, minuly rok 6 diviakov na spolocnych polovackach, ako hovoria stary jagry "lepi na nu zver".
Tak slovenski puskari: Vyroba vymennych dvojakovych hlavni (opakujem komplet hlavni aj s objimkou ...) do brokovej dvojky kalibru 16 alebo 20 stoji v dobrej suhlskej dielni od 2.000,- Eur