Počuj zuzka ,kedže okrem varenia a prania sa vyznáš excelentne aj v puškárine tak čakam tvoj názor na danu zbraň resp ja nikomu z riti netrčím takže si môžem povedať aj pravdu.
nekamufluje on sem nechodí...ale pravda je že sa ho opýtam čo mam napísať...ako jeden nemenovaný napísal: možností je veľa tak prečo nerypnúť....:D:D:D
Vidíš Zuzka a takto to dopadne ked si mlada baba zoberie za manžela puškára ten si leští hlaven a ty si so slzami v očiach dopisuješ na polovníckom fore.
veru leští a vo všetkých smeroch:]:]no čo pobavený michal môžeš ísť spinkať :)konečne tu začína normálna debata a nie samé urážky.už toho bolo veľa aj na koňa.verím že to takto aj ostane.
keď mu pán Serzody, kráľ na zbrojárskom trhu napíše, aby sa radšej staral o svoje klenoty a zbrojársku prácu prenechal pre majstrov?<br/>
:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] :]:]:]:]:]:]:] ale to som zarypla naposledy sľubujem.........ked ja sa tým hovadiniam neviem8o8o8o8o8o vynadívať...
to by si sa mal spýtať daného pažbára.povedať mu presne čo chceš, aké drevo , aká politúra...cena môže byť veľmi rozsiahla.v priemere to činí asi 5000-7000 ale nieje problém aj 20 000