Čítal som tu par príspevkov v ktorých som postrehol aj negatívne referencie na konkrétne menovaných puškárov. Ak neodviedli očakávanú kvalitu požadovanej práce a v očiach, ako tu niekto napísal mu videl iba bankovky, tak je namieste, ak prispejeme k selekcií tzv. puškárov a to tým, že sa podelím o moje skúsenosti v mojom okolí, aby som varoval tých, ktorí by mohli byť zneužitý pre zisk murára, ktorý je zrazu puškárom. Teraz by som bol rád aby ste toto chápali ako môj všeobecný názor a nie ako útok na p. Krutého. Okrem iného, ako si napísal Krutý je mladý chlap, ktorý ak mu nadšenie a entuziazmus vydržia a z nadhľadom zvládne aj túto objektívnu kritiku, tak je na najlepšej ceste k užívaniu si titulu " Majster Zbrojár" Zatiaľ musí tvrdo pracovať a možno sa raz v mojej zbierke objavý aj bixa z jeho dielne. Krutému neškodíme. Určite sme sa postarali oto, že urobí nejaké zmeny. Veď sa aj hovorí, že to čo ťa nezabije, tak to ťa posilní. Jeden Poliak mi raz gratuloval k nejakému sviatku a k tomu, že mi želal zdravie a úspech, tak mi ešte želal, veľa zložitých a ťažkých situácií v podnikaní a hodne satisfakcie z ich vyriešenia. Vtedy som tomu nerozumel, ale dnes mu ďakujem. Myslím si, že kvalitu poskytovaných služieb mi zákazníci priamo ovplyvňujeme prejavom svojej spokojnosti, alebo aj nespokojnosti, čo je jedna s ciest k zvyšovaniu úrovne poskytovaných služieb. Ak nie som spokojný s prístupom k splneniu mojich požiadaviek v ktoromkoľvek obchode, tak som ako občan povinný na nedostatky poukazovať a tak v budúcnosti očakávať zlepšenie, nie len pre seba ale aj pre tých spoluzákazníkov, ktorý prídu po mne. Ak náprava nebude zjednaná, tak takýto obchod odchádza na perifériu trhu. Jano, vôbec ma neprekvapuješ. Uráža ma ak ma niekto obviní s klamstva. Čo už, budem sa musieť s tým nejako vyrovnať. Budem teda konkrétnejší a tým ukončím túto debatu. Dvojak si predal Ľubovi J. ale s tým, že si sa pokúšal o vyššiu cenu. Ľ. J. si však cenu overil u Krutého a ty ak si chcel predať musel si s cenou dolu. Nie je mi jasné, čiste z hľadiska obchodného, prečo si dvoják nakoniec predal za 35000,-, keď si mal kupca za 53000,- Kč. Píšeš o mne-napísať niečo také a nedržať jeho zbraň v rukách je pekné svinstvo. Ja som tú zbraň v ruke držal a to niekoľkokrát. Znamená to, že už to čo som napísal nie je svinstvo? To čo som napísal je pravda a hory zostanú zelené a J. Hečlo bude zdržanlivejší a prejaví viacej pokory. Inak si povalcuje svoje meno. Jano ak chceš niečo vychvaľovať, tak to za pochvalu musí stáť. Inak sa dočkáš toho, že stratíš dôveryhodnosť a tomu čo si chcel pomôcť, tak si mu vlastne uškodil prehnaným vyzdvihovaním.
<br/>Akela, priateľu, srdečne Ťa zdravím! Iba maličkosť podotknem k Tvojmu príspevku . Ano máš pravdu, ak sa niekto rozhodne pre kúpu tej ktorej pušky tak dôvod je jasný, určite sa mu páči. Preto by som si nedovolil takúto pušku týmto spôsobom haniť. Ak by som mal pripomienky k prevedeniu, určite by som našiel vhodný spôsob ako to s kamošom prebrať ak by som sa s kamošom o prevedení bavil a to tak aby som z emocionálnej banky nevybral viac ako som za tie roky vložil. Čiže medzi priateľmi sú aj výbery dovolené. Tu som však nepoukazoval na nedostatky kamošovej pušky, ale na nedostatky puškára ako výrobcu v čom vidím rozdiel.
<br/>
<br/>PS: Chlapci, Treba mať svoje emócie pod kontrolou. A nevipeňovať hneď ako šumienka ak na ňu kvapne trocha vody. Nemusíme hneď rozdávať perličky svojho rozumu, aby som dokázal, že ja som viac ako iný.
<br/>M. Učeň