SPARTAN-y su o nieco lepsie ako klasika IZ 18. Spust som daval zjemnovat len preto aby som to mal jemne ako napinacik. Inac aj original bola celkom OK. Myslim ze preveddenie SPARTAN hanbu nerobi 8-L
S toho,ze to dealuje aj Remington by som nic nevyvodzoval,Americania (teda ta valna vacsina okrem fajnsmekrov a lepsie situovanych-ale aj tych je na nase pomery kvantum)pouzivaju velmi,velmi lacne zostavy,kto obcas zabrusi na americke diskusne fora sa necuduje.Skutocne komplety za par supiek,optika 80USD,montaz 25USD,250 USD gulovnica no name......a presne tu je miesto na doplnenie trhu.Tak preco by obchodnici od Remingtona nenakupili za par supiek zelezo z Maticky Rusi a neponukli doma....
Mam IZ18 orechove drevo nechal som si u znameho opracovat predpazie aby sa mi lepsie drzalo a spust je od vyrobi velice prijemna mapravidelny chod a je dost jemna takze nieke upravi som nemusel nechat robit. Ma nevihodu v tom ze je lahka a tak pri silnejsich cal. ma dost silny spetny naraz ale inak je to celkom slusna pusticka.Pouzivam ju do pohonu a vdaka svojej vahe aj na pochodzky....
<br/>Len jedna vec mi vadi je trosku vecsi problem ju nastrelit ako opakovaciu pusku lebo ju treba zakazdym vybrat zo stojana Inak mozem odporucit
mám s ňou podobnú skúsenosť, šikovná, dobre ovládaťeľná, s naozaj bezpečnou poistkou, ktorú je možné dvomi prstami úplne bezlučne odistiť, prená, sploľahlivá zbraň.
<br/>Mám ju v ráži .308, používam norma vulkan alaska 11,7gr., zeiss 4x32, bez dohľadávania.
IZ 18 je legitimna polovna zbran, vyhotovenim prisposobena svojej predajnej cene, ale s daleko vacsou uzitkovou hodnotou. Konecny vysledok je ten isty ako pri inych znackach zbrani. V konecnom dosledku je jedno ci strielas z gulovnice za 100 ti., alebo za 7 tis.
Asi neveríš tomu čo si napísal že? Ono je to o asi ľuďoch. Niekto pretiahne aj smrtku a ešte si aj povie, ako si to užil, niekto zase vtáka nepoloží do hocičoho a vie oceniť kvalitu. Pravdepodobne si zbraň za 100 tis. v ruke ešte nedržal, alebo strácaš súdnosť.