Čaveste chalani!
<br/>Včera som vyrazila do hôr a zadarili sa mi pekné úlovky. Konečne!!! Všetko mám odfotené vo svojej databáze. Nádhera! Inak pozdravujem pergiho. To pozvanie na spoločné potulky dúfam platí. Ale žiadne zbieranie!
Cauko.
<br/>bol by som rad, keby si tie fotky hodila do galerie..velmi rad by som ich videl, aj ked nedokazem poxopit, ako dokazes odolat pokuseniu a nexat ix tam len tak lezat..ja by som tam nedokazal nexat ani ohryzeneho sestoraka..ved doma im je lepsie - su v suxu, teplucku a hlavne z dosahu hladnyx hlodavcov;)
Do mačky! Forestgirl, veď cez kopec to máme k sebe len pár km. Voľný čas sa mi trošku zvŕtol a tak nepoteším tých, ktorí čakali na zvýšenie počtu mojích zhodov, ale žiadna hrôza - sezónu končím tradične 1. mája ... No ak dáme stretko ... okrem iného mi vysvetlíš, prečo to len fotíš ( dúfam, že podľa tvojej foftodokumentácie sa mi podarí ich ešte dozbierať ).
<br/>Bude pre teba ďaleko hodiť laifko na Priehybe? Z Livova sa tam dostaneš aj autom. Prípadne ak zašleš foto, možno to odšľapem aj na catu Čergov
Ahoj! V okolí Osikova sa ešte vždy dajú nájsť zhody s hrubým perlovaním v tmavohnedom sfarbení. Ako keby to boli zhody Karpatského jeleňa. Cez víkend sa mi zase zadarilo. Ja mám ale šťastie! Len škoda, že manžel so mnou nezdieľa lásku k prírode a potulkám. Pergi, som rada, že máš záujem o stretko. Čo tak sobota Priehyby?
Vaaau. To je super. V sobotu medzi 11 - 12.00 hod. si ťa tam vyhľadám. Poz. zn.: ... klobouk s peřím, luk a kamizola ... a ty budeš moja Popoluška. No a z manžela si ťažku hlavu nerob. Ak nebude šťastie v nájdení zhodov ( čomu veľmi neverím ), ešte vždy bude šanca nejaké tie parohy nasadiť Každopádne sa veľmi teším.
<br/>PS: Nezabudni foťák, príp. vyhotovené foto - prepáč, ele zatiaľ neverím, že dokážeš niečo také odfotiť a nechať to "chladnokrvne" ležať tam
Do galérie som zatiaľ žiadne fotky nedala. Som netechnický typ a robí mi problém niečo nahádzať do počítača. Mám to aj na diskete. Nevie mi s tým niekto pomôcť?
<br/>No a v sobotu som tam ako na koni. Teším sa na teba, Pergi!