nemám sa ti prečo smiať ,aj mňa by to potešilo...no a na to si nemyslel,že v mieste dotyku napr. so zemou,drevom asi nádherný a tmavý nebude a to som nespomenul čo za rok dokážu myši...no nič už ma aj smiech prechádza,radšej sa už k podobným diletantom vyjadrovať nebudem,prepáčte že som vám brnkol na cit.strunku...8-L
Gratulujem - ešte nikomu sa tu vlastnými výrokmi nepodarilo takto "rozpútať" tému a zároveň poukazať na svoju osobnosť. A ak si vlastník PL, nemal by si pochybovať o tom, že ten paroh bol zhodený teraz :] :] :].
<br/>PS: Ale niečo kvôli tebe urobím. Raz ti ho ukážem.
Ahoj "neveriaci Tomáš."
<br/>Otvor si moju fotogalériu a tam nájdeš jeho autentické zábery. Foto je síce len z mobilu, ale pre posúdenie farby a veľkosti to musí stačiť. Detaily som zatiaľ nenafotil ( nevedel som o tebe ) a v t. č. som mimo domova, no iste uznáš, že kmeň je určite tmavší než vetvy ktoré vidíš a na čpici očnice sú dva šrabance od myší, ktoré zase ani nevidíš. Jednoducho je nádherný.
Ja som našiel minulý rok v marci páru ktorá tam ležala zaručene od predošého roku. Oba parohy boli čiastočne zaorané do zeme a farbu si náznakom udržali len na častiach ktoré boli pod zemou. Vetvy ktoré trčali sú úplne biele. Som ochotný veriť tomu, že keby boli zahrabané celý čas, tak farba by sa zachovala eše lepšie. Od zhodenia do jesene boli však na slnku a daždi čo malo na farbu podľa mňa horší vplyv ako to či sa dotýka zeme alebo nie. Od myší sú oba zhody absolútne nepoškodené, len majú olámané konce vetiev od pluhu. Bonus na záver: ležali asi 5m od seba, cca. 30m od dosť čato navtevovaného posedu. 8o
Je mi ťa ozaj ľúto a aj ľudí, ktorí okolo teba musia žiť. Si obyčajný úbožiak !!!
<br/>Dovolím si tvrdiť, že pergi už našiel viac zhodov, než je počet tvojích mozgových závitov.
Pravý desatorák. Zhodený niekedy v závere februára, až marec 2007. Na miesto, kde som ho našiel mohol byť aj prinesený líškou, lebo bol v dosť veľkom zráze, kade jelene nezvyknú prechádzať. Ale jeden nikdy nevie ...
Polovník2
<br/>Teoreticky všade kde si to spomenul. Prakticky tam, kde sa zdržiava na jar, hlavne na oziminách, okolo potokov, rúbanísk, kde nie húšťava.