Ešte som sa o takom niečom nikde nedočítal a tiež ma to zaujíma. Je to zaujímavá téma a o dva mesiace bude aj aktuálna. Ak niekto má také poznatky, vyjadrite ich ...
Vážení hlohy a lacika85. Ďakujem Vám, že ste sa zastali môjho príspevku. Je jasné, že dobre viete o čom sa tu píše a čo všetko nám naša príroda prináša. A čo sa týka robitusin-a, je na mieste poľutovať ho. V otázke biedneho života má robitusin zrejme veľmi jasno a tunajšia anonymuta mu môže "posilniť" jeho ego. Neberme mu ilúzie.
<br/>
<br/>PS: Želám všetkým úspešný Nový rok 2008 a veľa zdravého adrenalínu z nájdenia zhodov.
tak ok,chcel som ostať len pri rehotaní,ale nedá mi to a rád to slušne sa pýtajúcim vysvetlím: je mi do smiechu a zároveň do plaču nad podobnými ako PERGI a ten dôvod je tu:pochybujem že zhod ,ktorý našiel bol zhodený teraz,takže z toho logicky vyplíva,že má už skoro rok,takže nádherný a tmavý asi nebude ani tá váha nie je moc nádherná a to,že ešte prednedávnom sa rozčuloval nad postihmi za zber zhodov bez povolenky sa radšej nebudem vyjadrovať...No a tak mi ostáva sa len rehotať nad bludmi ,ktorými nás tu krmia podobní diletanti neznalí,či prekračujúci zákony . A o nezmyselnom plašení a predúraní zveri v čase pokoja radšej tiež pomlčím...pá,pá8-L
Našiel ho na spoločnej poľovačke, určite je to tohtoročný zhod napr. apríl a keď bol v hustej smrekovej mladine, kde slnko nezasvieti môže byť pekný tmavý /podľa neho/ a k tej váhe, mám veľa zhodov, 1 pár zlatých, ale poteší ma aj ihličiak - smej sa aj na mne.