tento rok už toho veľa asi nestihneš, ale nájdi si nejaké veľké, odľahlé lúky a dones im tam trošku kukurice, porozhadzuj nejaké jabåčko a neuaškodia aj zo dve hrudky soli. v blízkom lese ich neplaš a na lúke to každé 2-3 dni doplň. ide o to, aby si ich pri pasení trošku zdržal a ono to raz príde. videl som ešte slušné "dvojky" s parohami a ako začiatočníka ťa to určite poteší. ak to tento r. nevíjde, nezúfaj, lebo ak si nájdu oni, raz si nájdeš aj ty - no nezabudni, že o takých miestach sa nevraví ani vlastnému bratovi !!!
myslím, že na "pravidlá" prírody sme prikrátki. treba hlavne veľa šľapať a veriť ... a potešenie príde. napr. 7.3.08 sa našiel prekrásny zhod zo starého spiatočníka s čerstvou krvou na ružici, ktorý by sme čakali na zemi už v polovici februára
Vis lenze ja co som bol na takych miestach kam chodi vysoka a nic som nenasiel ale kamarat nasiel pri jazirku skoro pri samich domoch zoh od jelena šestnastoraka :xten sa maaaa:{;/:I
podivej se na me fotky a pochopiš že chodim po lesich v malych stromkach houštinach a mlazi tam jeleni chodi tam maji klid ,neni to desaterak ale na jednom ma 10 visat takže to je 20 terak
Ja vim to som sa pomilil a tie zhody co mas odfotene s zymi ako este si ich vobec nedrzal proste si si ich odfotil tak jak si ich aj nasiel?
<br/>:I;/8-L
Proste mas na to stastie tu kde ja byvam tak tu je plno takych co to zbieraju ale jeden taky ujo vzdicky najde bud od jelena bud od daniela atd..8-L8-L