Polovnik2 boze na chvylku tu nepridem a uz tu robis trapasi a so vsetkymy sa tu ides aj hadat. toto je forum o zhodoch ak si si tonevsimol a ked chces bit dobry tak si sprav polovnicky listok aby si ich mohol hladat a nikto ti uz nic nepovie 8-L
<br/>
<br/>P:S: ja som este nenasiel nic ale dnes pojdem do lesa tak mozno budem mat stastie
Jergus_L pocuvaj ja som sa nehadal to si zacal PaloO lebo som povedal ze napište nejkau historku jak ste nasli zhod a on mi na pisal:idem idem po lese a najdem zhod ,, no a povedz mi ci je to normalne a ja som sa nezacal hadať ale len som mu povedal ,on sa zacal hadat nie ja oki,a ja sa tu z nikym nehadam trochu jedine s tym paloOm .8-L
To som písal ja a nie PaloO a je to normálne !!! Možno neuveríš, ale 98% zhodov som našiel tak, že som išiel po lese a išiel ... A tie zvyšné dve percentá boli nájdené z bicykla
polovnik2
<br/>
<br/>poslal: pergi23. Apríla 2008., 15:03
<br/>Idem ti po lese idem a našiel som zhod ...
<br/>reakcia na príspevok: Polovnik2 - 22. Apríla 2008., 11:15odpovedať na toto
<br/>
<br/>chlapec moj si uvidom co pises to som nenapisal ja ale pergi ale drogy su svina vec vsak?
Ach, pustite deti k internetu a pc...fakt je asi pravda,ze mládež je čoraz drzejšia a nevychovanejšia...a to sám som mladý a pozorujem to. (a poslanci chcú zakázať výchovné facky....)
<br/>takže chlapci 15 a menej. Viac čítať, menej písať, nehádať sa a klásť radšej rozumné otázky k veci, nie písať somariny. Zaspamujete 5 strán chujovinami, kto to má po vás čítať:liar:
No ten akurat ne ale on ani nebol moc velky perqi taky akurat mlady daniel ale este predtym som nasiel od spicaka ja na tie zhody moc stastie nemam vis.
Ale ani ja na to nemam moc velke štastie lebo mi sme teraz boli s kamosom no on bol saaam a nasiel 2pary od daniela ale ten uz bol pekny velkyy normalne tie konce lopaat sa mu uz tocili.