Zdravim Ta pergi. Som velmi rad ze si sa mi ozval a ak si si precital celu historiu tohoto fora odkedy si tu nebol,urcite si sa dobre pobavil.Bolo dost horuco,no myslim ze v ramci moznosti sme si tu niektore veci celkom slusne rozpitvali .Myslim si ze len takto mozeme najst vychodiska z mnohych neprehladnych situacii kde nie je cierna ani biela cesta.Treba asi pochopit aj druhu stranu a najst mieru tolerancie.Zakony su pre sprostych.Normalny clovek ich nepotrebuje.To je moj nazor.Sezona bola super.Este Vam vsetkym dlhujem fotecky.ZHODOM ZDAR!!!!!!
zravim všechny i tebe zhodamaster kdy budou ty fotečky ozvi se na meila adrasu sem psal pro booma i icq čislo napiš něco zdilym tvuj nazor s těma zakonama atd chtěl bych si stebou psat ale ne tu ozvi se kontakt maš diky
Asi budem trosku mimo temy, no som rad, ze su medzi nami aj ludia ako ZHODARMASTER. Osobne sa zberu zhodov nevenujem ale prirodu mam rad. Mam pocit, ze ludia, ktory pisu o nezakonnosti zberu by boli najradsej ak by ludia bez clenstva v PZ nemali ani pristup do lesa. To je len moj osobny nazor.
<br/>johny, k tvojmu prispevku:
<br/> "Kamarát daj si pozor na reči, inetrnet nie je taký anonymný ako sa zdá a to čo ty tu vypisuješ je trestný čin ako lusk. Je úplne jedno že ty zber zhodov za trestný čin nepovažuješ, zákon to definuje jasne. A ešte jedna maličkosť, polícia je povinná preveriť aj anonymné trestné oznámenia ..."
<br/>(informatika je moj obor viac ako polovnictvo) to co si pisal nie je pravda. Na slovensku ma vacsina ludi pripojenie aDSL od T-COMU, kde su za routrom cize maju dynamicku IP adresu. Taktiez pripojenie z kaviarni a pod... + po precitani prispevkov velmi pochybujem, ze by sa nejaka institucia zaoberala tymto forom. Vsetko su to len slova, ktore nie su nijak podlozene. ...
Zakony su pre sprostych. Normalny clovek ich nepotrebuje. Veľmi zaujímavý názor. Ja si skôr myslím, že zákony sú pre všetkých, ale v prvom rade pre normálnych, aby ich v rámci možností ochránili pred tými sprostými .....................
Trošku ma prekvapil tvoj názor v druhej časti príspevku, ale ... aj to je názor. V tomto s tebou nemôžem súhlasiť. Predstav si, že tento r. mi ponúkol pracovník štátnych lesov "spoluprácu" okolo zhodov a pod. Je to mladá krv a našli sme veľmi dobrú spoločnú reč. Pochopil, že v danom stave legislatívy ma z lesa nedostane, tak využil inú možnosť. Možno je to len pre to, že tento rok som tu cez špičku vlastne ani nebol. No čo, uvidíme. Ak neskúsim, nezistím a ak mi niečo nevrátia ... nájdem si iné
<br/>8-L
<br/>PS: Počas mojej neprítomnosti to tu fakt niekedy "horelo", to máš pravdu.
Zdravim Ta astronom.Mozno som to skutocne napisal dost tvrdo,ale to ze zakony nepotrebujeme som nenapisal.Prave naopak.No ten kto ma k lesu vztah a cit ten nepotrebuje zakon na to aby vedel ako sa ma v lese spravat.Takze som to asi privelmi zovseobecnil a suhlasim so vsetkymi vasimi reakciami.Ale rozoberat zakony vseobecne tu na tomto fore nebudem.To je na dlhu debatu.Zhodom zdar!