Hawk luk je urcen pouze pro mladez a tak ma kratky natah asi 25 palcu a maly tah asi do 45 liber neni pro dospele ......
<br/>
<br/>Ze nema rychlost je nesmysl na 60 librach ma IBO neco pres 300 fts a zde povolena na 3D pouze 288 fts a luk je zkousen pred kazdym zavodem a ti co maji vice musi mit tezsi sip ,nebo to stahnout dolu a jasne lovecke sipy co jsou tezsi urcite dosahnou 230 fts a to staci na vsechnu zver ,nebot jak treba recurve ma na 600 grainovem sipu 200 fts dela sve divy na zveri a tento luk je jeste rychlejsi ......
<br/>
<br/>Jestli company neni mozno dosahnout na web-page asi zkrachovala ........
3 hodiny čítam fora v amerike a vyrába sa až do 80lbs a vychvalujú to tam dosť.tichší ako oneida.bez skrutu ako oneida,o jednoduchosti servisu ani nehovorím.
<br/>
<br/>
<br/>Bowfishing ---lukem se nechaji strilet dobre ryby a tento zpusob vyzaduje dost treningu ono se ta kanoe a tedy i pramice pohybuje ........
Priliz komplikovane a neni jasne jestli ta spolecnost stale existuje ,kupovat od lidi co spolecnost existuje hodne dlouho to potvrzuje ,ze nezkrachovali s vyrobky a ne luk co mnoho kabelu .....
toto som už videl a 278stop pri 60lbs,to je velmi slušné.pri 70lbs nepochybujem o tých nameraných300stop.A nieje to stará oneida.Keby som chcel oneidu tak si ju kúpim.Ale ja nechcem shit z ocelovími káblami.Za tie roky som mal česťz luďmi ktyorý aj banovali.Preto ma zaujíma ten dragon.Lebo je jednoduchý.4Pomocné kable+tetiva a buch buch a rýchlosť v pohode 280fps.furt:x?
Kto zavádza?firmi alebo testovači?Lebo napr. Iron mace od High-coutry im chodil ani nie 320 a na stránke majú až 340.a to nieje jediný prípad ktorí v tých testoch nesedí z veličinami aké udáva výrobca.
V tomto pripade nemohu poradit ,nebot jsem s tim lukem nestrilel ani jej nevidel, jenom vim ze takovy luk recurve -hummingbird co ma 60 liber a strili sipy o vaze 600 grains prostreli veskera zvirata na kontimente /tady/ a strili tyto rychlosti 200 fts jasne je to recurve .......
www.apaarchery.com/bows.html
<br/>
<br/>Stranka luku APA asi canadska company ,neni tam test rychlosti IBO, ale ti co maji vysku tetivy 6,5 palce dosahuji vetsi rychlost co je asi 360 fts a ta rychlost 400fts je nesmysl ,nebot je to neprakticke ,nebot strasne zalezi na chybe lukostrelce sebemensi chyba a sip jde k certu .....
Chrono. je normalni a ta rychlost je lehce dosazitelna a urcite to neni IBO co je stejne nic nerika . Luk mel asi 80 liber jak se nektere luky dnes vyrabeji a mensi vahu, nez je u IBO co je 5grains na libru natahu luku ,treba 3-4 grains sipem co je skutecne tercovy a tlusty jako slamka ...
<br/>
<br/>Olympici strili ty sve recurve co maji 48-49 liber a sipy o vaze 250 grains co jdou az 250fts ....
<br/>Zatimco nejlepsi lukar na vychopnim pobrezi Ben Graham vyrabi ty sve recurve co 60 liberni luk se sipem 600 grains streli 200 fts a tento se pocita ,nebot zakaznici vse so streli na kontinente jde dolu.....