Ahoj taki dnes som nemohol isť na tie slovensko madarske poľovnícke dni.. Ale som dokončil tie dni sv. Huberta ale viac fotiek sa mi do fotogalerie nezmestí ....
tak potom v rozhodcovi je chyba a nie v patronoch . chce to silnejsie dioptrie pre rozhodcu .
<br/>ale nie spytam sa kamosa on sportovo striela aj z Goncim tak sa ho opytam co pouziva .
no velmi presné sú náboje Stinger; prípadne skús nejaké LR-ky od RWS. Kamarát striela súťažne z pištole a poúžíva tie (samozrejme v pištolovej ráži,ale viem,že sú aj v .22LR)
<br/>Ale aj tak lepšie keď najlepší "náboj" stojí za pažbou...
Niekedy dávnejšie som robil športovú streľbu/na slušnej úrovni/, na ležák boli naozaj najlepšie Eley-ky,sú však citlivé na vietor,rýchlejšie boli RWS so striebornou nábojnicou,/presné označenie už neregistrujem/,skôr sme ich používali na stojak a za veterna.Presnosť oboch bola naozaj dokonalá,o dvojstrely nebola núdza,len tá cena!V súčasnosti je akiste veľa dobrých značiek na trhu.Chce to len vyskúšať a kúpiť potom z tých vytipovaných viac z jednej číselnej série.
:[ Dúfam chlapi , že ste poriadnejší ako ja a sledujete si platnosť ZP.Ja som to pokašľal a prešvihol som to o nejaký ten mesiac.Teraz mám hlavu v smútku , zbytočné výdavky,vybavovačky a zbrane pekne v skrinke ,ale na polícii.Držím palce a prajem veľa zdaru:{
čau,
<br/> tiež som kedysi pred 25 rokmi chodil po pretekoch a môžem potvrdiť, že do malokalibrovky sme mali vtedy najkvalitnejšie náboje fy Eley,tiež sa mi podarilo streliť s nimi niekoľko stoviek a ako som čital, strieľa s nimi aj teraz naš najlepší strelec Gonci.Okrem nich boli vtedy aj ruské Extra Vostok, a taktiež náboje RWS.Momentálne som Eleye videl aj v predaji, či budú aj strieborné alebo zlaté RWS, to ale neviem.Určite bubú v predaji ale iné, tiež veľmi presné náboje.
Zdravím páni! Minule som dostal mail od jedného pána ten zháňa nejaké informácie o lokalizátoroch zveri -ako sú zahrnuté v legislatíve a pod. prípadne aj nejaké info o nich. Ak s tým máte niekto nejakú skúsenosť, dajte vedieť..Vďaka