Automat není přítelkyně, ale můj - Lucka má kozlici Berettu ve 20. Jinak je to Fabarm, mám ho šest let a jsem s ním maximálně spokojen - hlaveň má 66 cm, je lehký, s výměnnými choky univerzální zbraň na cokoliv, je tam zkouška na ocelové broky a je jenom tříranný.
<br/>Střílet s tím můžeš náboje od 24 do 56 gramů.
<br/>Jak jsem psal, spokojenost je veliká, nastřílel jsem s tím dost zvěře a i na závodech se dá umísťovat na předních místech. Oproti klasickým dvouhlavňovým brokovnicím má spoustu výhod - váha, cena, jedna hlaveň=neměnný zásah apod.
<br/>Pokud bych ale kupoval automat teď, což mám v plánu, tak bych šel na 100% do Benelli, případně Browning nebo Beretta. Každopádně je v dnešní automat ideální zbraň.
<br/>Další dotazy rád zodpovím
Miso2 prepac hlboko sa ti ospravedlnujem bol to moj omyl. Mas ozaj pekne fotky. Len sa mi videlo ze som ich uz niekde videl a napokon som zistil ze su naozaj tvoje. Este raz prepac.:I
ahoj tomas prosímťa ozvy sa mi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
LEON-pardon-psík na dráte zežral týždňový prídel krmiva pre môjho psa vypil kýbel vody a lež som vybavil útulok pre zvieratá,do druhého dňa zmizol viac som ho nevidel ani o ňom nepočul.Možno sa vrátil pôvodnému majiteľovy kto vie,kde je jeho koniec...
<br/>Odpoved´ na pokec,AHOJKI
POĎAKOVANIE-vďaka našim poľnohospodárom a ich jedom na hlodavce sme plán lovu splnili a v súčasnej dobe prekračujeme--a to sme ešte nepoľovali- taktiež POĎAKOVANIE patrí aj kompetentním orgánom, ktoré tieto JEDY povolili používať v takom ohromujúcom rozsahu!-zver už padla pár myší tiež a ostáva už len človek!
ahoj Vlado napísal som ti na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. ak ti to neprišlo pošlem ti novi.
Včera som strelil tri líšky a mačku. V našom revíri by si sokoliari prišli na svoje. Ale zvláštne že aj keď sa premnožili líšky, jesto aj zajace. Túto zimu to líškam nedarujem.
gratuluju asi tam máte lišek dost já ji nepotkal už hodně dlouho ale začíná se nam docela rozmnožovat psik mývalovitý a koček máme dost tak maj psi co dělat
Môžete mi prosím vás povedať ako je to s besnotou??? Používam samozrejme gumené rukavice a igelitové sáčky, takže do kontaktu s líškou neprídem, ale ako je to s vírusom na koži líšky??? Koľko vydrží a zničí ho chémia pri vyrobení kože???
Výrus mimo tela hostiteľa vydrží veľmi krátko. Hynie pri kontakte so vzduchom. Možno sa môže krátku dobu udržať tesne pri koži, ale musel by sa tam dostať slinami, alebo krvou. Po vyrobení kože by teda mal byť výrus úplne zničený. Teoreticky by sa ti nemalo nič stať aj keby si chytil besnú líšku, ale v praxi by som to nerobyl. Na koži sa nachádzajú drobné ranky ktoré sú vstupnou bránou pre infekciu. Ešte vjedna vec: ak máš podozrenie na besnotu si povinný to okamžite nahlásiť na okresnú veterinárnu správu.
Vďaka Kurt, ukľudnil si ma a aj pána, ktorý mi vyrába kože. Ešte som nestrelil "podozrivú" líšku, ale keď sa tak stane, určite to ohlásim. Ešte raz ďakujem.
Johny: S tou besnotou sú stále problémy. Tak ako mi povedal doktor infektológ u ktorého sa nechávam očkovať proti besnote. Nevie prečo ľudia ,hlavne poľovníci podceňujú rizikom nakazenia, keď sa môžu nechať preventívne očkovať proti besnote. Ja to robím už piaty rok, a mám po problémoch. Na začiatku dostane človek najprv tri vakcíny a potom po roku jednu. Tá mu už zaručuje imunitu na dva roky. A vždy po dvoch rokoch jedna vakcína znovu na dva roky. A je po problémoch. Môžem líšku aj aportovať. Napriek tomu tak isto používam rukavice a snažim sa nedostávať nejak zvlášť do kontaktu s holými rukami. U nás v združení (PZ Rača - Bratislava) Strielame okolo 25 -30 líšok a už je asi 6 ľudí takto očkovaných. Jedna vakcína stojí 450 korún. Je to maličká injekcia s tenučkou ihlou a pichá sa do ramena.