Priatelia polovníci a vyznavači športovej streľby.Dňa 9.7 2005 poriada naše PZ Hurban Beckov strelecké preteky v brokovej streľbe na asvaltové terče ,BECKOVSKÉ KOLO,o pohár starostu obce.Strieľa sa zo siedmich stanovíšť na štrnásť terčov,z veľkej a malej veže.Preteky poriadame v rámci 7. BECKOVSKÝCH LETNÝCH SLÁVNOSTÍ,čo je príležitosť pre návštevu našej obce, nielen pre poľovníkov ktorí si môžu zasúťažiť a posedieť v príjemnom prostredí nášho areálu TEHELNA,ale aj pre ich rodinných príslušníkov ktorí môžu navštíviť množstvo šermiarských atrakcií ktoré sa v ten ďeň poriadajú na hrade Beckov,iných kultúrnych ktoré sa poriadajú v podhradí ,alebo navštíviť trhovisko ktoré je súčasťou letných slávností.O zábavu a kultúrne vyžitie je postarané do rána.Budeme radi keď nás navštívite.
Kam to zaradiť???
<br/>TV--Muzik Box--1.7.2005---čas-16_10hod.
<br/>
<br/>reperská skupina--VEC
<br/>videoklip --NA HORACH
<br/>Nechcel som veriť vlastným očiam;na začiatku klipu partia naháňa terénnym autom
<br/>čriedu srnčej zveri po zasneženom poli.To všetko v čase núdze anajviššej starostlivosti
<br/>v zime.
<br/>A momentálne sú najväčší frajeri!?
Zdravím neviem kde to mám napísať tak to napíšem sem
<br/>Ponúkame
<br/>Chcem osloviť hlavne nadšencov domácich miláčikov
<br/>
<br/>Takže k veci ponúkame 4,5 ročného Írskeho setra ktorý má absolvovanú
<br/>výstavu- výborný CAC
<br/>Dokonale zvládnutý zkladný výcvik ,,lahni,sadni,aport"
<br/>Nehodí sa však na poľovné účely, ale je vhodný do domácnosti.
<br/>Je veľmi prítulný a pokojný.
<br/>Cena - zdarma okamžitý odmer samozrejme s PP
<br/>
<br/>Schopnosti a znalosti predvediem
<br/>
<br/>Objednávka na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>alebo- Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Po prijatí vášho e-mailu Vám odpovieme kedy a kam si pre psíka môžete prísť .
To je tvoj pes? A to ma byt "vykopnuty" od svojej svorky len preto, ze nie je vhodny na polovacky? Alebo ma aj ine vady? Alebo ma nejake "vady" majitel? Necudujem sa, ze niektori polovnici bez vycitiek odstrelia na prvy pohlad skveleho cistokrvneho psa, ked dokazu urobit toto vlastnemu "clenovi rodiny". Ak su v tom velmi vazne rodinne problemy / napr. smrt alebo vazne zdravotne problemy majitela/, tak sa ospravedlnujem za ton svojho prispevku. Len to nenapis na nejake psickarske forum, lebo budu na teba asi velmi nahnevani a mozno aj "sprosti". Hlavne ak to napises tak, ako si to napisal tu.
A Vlado ,, Ak by sme ho nevzale a nechceli ho niekam dať asi by teraz bol niekde zakopaný !!!!! Len Tak aby si sa nemusel rozčulovať aj ked z psíčkarských fór viem že rozčúliť sa vieš dobre len toľko ,,,,
No je veľmi šikovný len neá v sebe pud lovca a poľovníka .... Zver nevystavuje a bojí sa rany myslím že je to dostačujúci dôvod ... A bol od malu len v byte a preto nebude s neho poľovník ale je veľmi pekný
Celý príbeh bol tak že jednému dievčatku kúpily ako darček maznáčika lenže ked vyrástol tak bol prekážkou dali ho jednej rodine ktorá sa teraz rozliezla po svete a o psa sa nemá kdo starať a je to smutné
Napadlo ma to, ze to tak moze byt a preto som tam vsunul aj tuto vetu: "Ak su v tom velmi vazne rodinne problemy / napr. smrt alebo vazne zdravotne problemy majitela/, tak sa ospravedlnujem, za ton svojho prispevku" Ale ty si to napisal tak, ze " sa chces zbavit psa, lebo nie je vhodny na polovacky " tak sa necuduj, ze som trocha "vzblkol". Mas pravdu, rozculit sa viem bezkonkurencne co do rychlosti i intenzity. A to sa uz dlhe roky s tym pokusam bojovat. Ale dari sa len po troche. Ale do bitky v krcme sa do celkom hodi. Keby si to napisal, tak ako to je, t.j. ze ste zachranili setra pred utratenim a ze mu hladate novy domov, tak ti napisem dakovny prispevok cely "vykvietkovany" . Tak sa ospravedlnujem. Pokusim sa zamysliet nad nejakym dobrym clovekom, ktory by sa mohol postarat o stastny zvysok jeho zivota. Ak uz budes niekoho mat, daj vediet nech to zastavim. Len napis este viac podrobnosti o psovi.
neviem dám sem fotku ?
<br/>D´fam že majitela nového nájdeme čoskoro...
<br/>Lebo zase taký seter je dosť žrádla na viac a ujo má tých psov viac ... napr taký argo je najmladší chovný pes na slovensku má 2 roky a 5 skúšok a je to vuška starať sa o toľkých psov ... Ale myslím že každému by došlo luto psa a aj ked on nemôže sa o neho dobre postarať tak sa pokúsi pohladať niekoho kdo sa o neho postará s láskou ...
<br/>PS : Aj ja sa ospravedlnujem že som to nepovedal jasne
Otázka pre všetkých!!!!!!!! Kto vie kedy budú Svätohubertské slávnosti 2005 vo Sv. Antone????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Milí priatelia poľovníci! Práve som spustil svoju stránku, zaoberajúcu sa prevažne poľovníckou streľbou. Nájdete ju na adrese www.netpolovnictvo.szm.sk. Ak máte záujem,mrknite sa tam. Vďaka:)