Tibo, co to pises za blbosti? Ale ved aj ministerstvo dopravy vydavy vyhlasky, nariadenia a tiez sa ta nebude pytat. To je uplne normalne, ze sa jedna o nas bez nas. Vidim, ze ti chyba objektivny usudok a mozno aj nieco ine.
Prosím poriadne si prečítaj kto dotuje a riadi rôzne projekty u nás!!!
<br/> (Takže podľa Teba najviac vlkov v Európe majú v Holanskú.Vieš kde leží???)
<br/> (Do litrovej nádoby vojde len liter nie 5,to Ti potvrdí aj to tvoje dopravné ministerstvo,allebo niečo iné.V prírode sa uživí len určitý počet jedincov,nie päť násobok.Vôbec nie je normálne,že sa o mojom dvore a zvieratách na ňom rozhoduje v zahraničí a tretí sused to schváli.)
<br/>Vlado nazdar
Dňa 27.5.Téma dňa TA3 - SOVS p.Rybanič!!!!????!!!!???
<br/> - nevedia čo je Biodiverzita,napr.lesníci..........
<br/> -najohrozenejšie živočíchy,vlky,rysy......... -(drop,orol,hlucháň - už nieje v popredí)
V Holandsku?? Ja myslel, ze v Madarsku.
<br/>Vies, take naivne nazory, ako ze riadim si svoj zivot a vsetko okolo neho sam, tak to som mal ked som bol v puberte. Z tejto iluzie som vekom vytriezvel a ak nechces byt vecny rojko, mal by si aj ty.
Mám dojem, že sa nám tu niekto vyjadrí, že ide o hlboké nedorozumenie. A žere vlk mrkvu?
<br/>
<br/>Jovic, povedz pár múdrych slov, prosím ťa,
<br/>
<br/>lebo už nie som sám, čo si myslí, že SOVS je extrémistická organizácia, ktorá by neušla v minulosti pozornosti štátnych orgánov. Ale v demokracii ju ešte "ktosi" financuje a dokonca aj počúva. Mám depku.
Konečne tieto "ochranárske" iniciatívy niekto začína nazývať pravým menom. Iba sa obávam že to bude hovno platné - rovnako ako to je hovno pri riešení problému z kormoránmi. :{
Aspoň dodatočne sa pripájam aj ja.
<br/>Prajem všetkým Jánom so zelenou krvou veľa zdravia, šťastia a pekných zážitkov prežitých v prírode. Zvlášť pozdravujem nášho redaktora Johnyho, aby mu to pero ešte dlho fungovalo.