Když budeš mít ohaře, může se ti stát, že přijde do kontaktu s černou. Honitby v okolí mého bydliště jsou smíšené - víc pole, míň lesa. Protože mám psy a hodně známých nimrodů, tak chodím na drobnou do většiny z těchto honiteb. Při těchto honech na drobnou (i na kachny!!!) není problém narazit na prasata v nějakých trnkách, rákosí. Do března jsem měl maďarku, která teď už loví v "jiných lovištích" Ta se naučila na prasatech akorát pěkný bejkárny. Když přišla na černou, tak ji pevně vystavovala(líp jak drobnou), když narazila na postřelené prase, tak se hned pokoušela o nějaký chvat. Když jsem pak slyšel od kolegů že mi v leči držela lončáka za krk a za chvíli držel lončák jí za hlavu, tak jsem si říkal, že jí to jednou nejspíš bude stát život. Když se podíváš do mé galerie, tak uvidíš sele, které bylo postřelené(starem) a společně s jezevčíkem ho udrželi(doslova) na místě a já mu dal jen záraz.
<br/>Nicméně, jak psali už chlapi, maďara(ohaře) na černou NE.
<br/>Teď mám půlroční štěně maďara, tak jsem zvědav, jestli v ní bude taky taková ostrost.
Hneď keď vojdeš do FÓRA, máš v hlavičke napísané FÓRUM - TÉMY v úzkom zelenom obdåžniku. Hneď pod tým začína veľký obdåžnik s témami. Ale to je len prvá strana. V pravom hornom rohu toho veľkého obdåžnika máš napísané STRANY a sú tam čísla 1 až 5, pričom jednotka je vysvietená na žlto, lebo je aktuálne otvorená. Keď si klikneš na iné číselko z nich, tak sa dopracuješ k ďalším stránkam - plných ďalších už otvorených tém. Je to podľa dátumu posledného príspevku. Ak prispeješ, tak to hodí na začiatok prvej strany... Tak sa dopracuješ k témam o ktorých napísal laci. Pekné čítanie Ti prajem.. 8o8o8o8o:liar::liar:
Ospravedlňujem sa, dokonca sú tam témy dve: hannoverský farbiar v praxi, a bavorský farbiar. Inak mohla to biť iba jedna téma. Tú moju zrušte. Ďakujem a sori
Zachi, a nenašiel si si nič vhodné - hneď vedľa, vľavo je MENU stránky Z TLAČE a za tým v bode UŽÍVATEĽOM, je druhé v poradí STRELECKÉ PODUJATIA (pod KALENDÁRom POĽOVNÍKA..)... Alebo myslíš mimo tých akcií?
Určite sem "chodí" aj veľa lesníkov, tak Vás zaujme článok na blogu SME. Vpravo nájdete okno, kde sa dá autorovi napísať. Verím, že lesníci z povolania to využijú. Článok je tu: kosticky.blog.sme.sk/c/48855/Zachrana-Ta...ch-lesov-TANAPu.html.
Ministerstvo Životného prostredia si chová jedovatého hada na prsiach,v podobe pseudoochranárskych spolkov.Za všetkým sú peniaze a skupovanie pozemkov nie ozajstná ,ucelená ochrana prírody.
<br/>Môj osobný názor.
Tibo, si mozes byt isty, ze ministerstvo si toho hada na prsiach nechova. Mimovladne ochranarske zdruzenia nemaju nic spolocne s MZP, teda aspon strukturalne a pravne nie. Mimovladky su nezavisle obcianske zdruzenia. No a bud si isty, ze niektori poriadne lezu na nervy a ministerstvu. Takze to je had na inych prsiach.