Hornet tu nejde o porovnanie s drevorubacmi....to vies aj ty,aj ja.Lenze motorkari sa s niekym MUSIA porovnavat,aby az tak jednoznacne nebilo do oci,ze jednoducho na iste zakony tejto republiky proste seru,pretoze vo vacsine pripadov sa im sankcia vyhne.Sami citia nutnost zmenit smer debaty,pretoze pre ich konanie neexistuju ani argumenty,ani rozne vymyslene vyhovorky (vid nizsie: Kde uz teda jazdit,ked mam motorku?).8-L
Ahoj,kamarat L.! Zajtra sa uvidime....s tymito provokatermi je tu obcas zabava,ale to asi tak vsetko.Nema zmysel sa rozculovat.U vas ste to vyriesili dostatocne,aby to pochopil aj ten najzadebnenejsi a je to.8-L
lovec1: dnes to bol ten známy čo pôjde zajtra s nami, obehnúť a vyzerá to veľmi priaznivo, ale nie pre diviaky. Všade dochodené, doryté. Dúfam, že sa bude horou ozývať nôta dychoviek 30.06 a .300WinMag.
Ja sa s alkoholom veľmi často nekamarátim. A k téme, keď máš hosťa, a chceš mu dopriať medailového srnca, ktorého si mu ako idiot vychodil, srnec vychádza, ale zároveň aj traja motorkári na lúku. Priateľu, niekde na Horehroní, ostrí chlapci by ti to švihli veru rovno do motora a nie na rozetu. A veľmi rýchlo by som utekal od motorky, aby ma nedobehli. Raz trafíš na majstra.
xmoto, momentalne nemam velmi cas diskutovat tak skusim len v skratke. Vysvetli mi prosim podstatu Tvojho konicka, mne je to totiz uplne cudzie a ked chcem s Tebou diskutovat, rad by som sa na to pozrel z Tvojho uhla pohladu. Cital som tezu, ze chlapci si jazdou na poriadnych masinach po lese kompenzuju komplexy z malych pipikov, velkych usi, podobanych ksichtov, ... Je to tak?
Motorka neni len konicek je to nieco preco zijes, odreagovanie, adrenalin atd...
<br/>Ked ta raz chyti jazda na moto tak proste ta to uz nepusti, pretacavy smyk, jazda po zadnom, prednom, prist domov cely zadrbany, nejaky ten skok, proste mas radost z jazdy.
<br/>A kedze cesta je nebezpecna a neda sa tam tak dobre vysantit, a na mx trat sa dostanem sem tam, neni ich nejako extra vela, tak sa jazdi aj v lese, niekto pouziva moto na zbieranie hub , niekto len tak krizuje lesy ci uz s pomocom GPS alebo len tak, niekto ide kludne a taktiez ako polovnici si vychutnava prirodu, niekto si tiez les pletie s mx tratou a dava tam plny. O nejakej kompenzacii toho co tu pises som nikdy nepocul, neviem odkial to mas..
<br/>Ked sa chces dozvediet preco jazdime atd. skus pozriet www.motoride.sk je tam tiez velke obsiahle diskusne forum. Tam sa docitas. A skoro kazdy clen tam ma fotku tak si pozri ci vyzerame zakomplexovany jj?
skus aplikovat tieto metody demokracie v rakusku asi by si zarabal na pokuty alebo by ti pri takomto pristupe zhabali masinu . myslim si ze coskoro vam odtrubia aj na slovensku !