Veru porušuješ. A naštuduj si ho veru ty. Na využívanie lesnej cesty potrebuješ povolenie...nehovoriac o tom, že asi rampa v doline ti veľa pravdepodobne tiež nehovorí...
Fajn reklama pre motorkárov ... Chlapec sa musí inteligenciou v noci odkopávať, potom sa nečudujem že niekomu prasknú nervy a natiahne cez cestu lanko alebo dá do kaluže ostne na prerazenie pneumatiky ...
to sa mi paci este ze to ma platit len v narodnych parkoch a ich castiam tam to treba trestat chvala bohu ze okolo mna v blizkosti nieje nejaky park:D uz by som bol iste narade:D
Ty si si doteraz asi nepozrel zákon o ochrane prírody a krajiny a jednotlivé stupne ochrany prírody. Skús to a začni druhým stupňom, ktorým je už územie extravilánu. A ešte ti odporúčam pozrieť si aj stať o sankciách.
nebol som tu 2 tyzdne bol som doma na dovolenke tak som nechodil na internet a ako vydim bieda nikto nepise mozem povedat ze za tie dva tyzdne som na motorke dost najazdil a nikde nic ani klince ani lanka no bieda mozno uz vela polovnikov prislo na to ze to nezabera ako by chceli a je to aj protizakone a casom tie klince nebudu mat zmysel staci ked si motorkary obiednaju vyplne do kolies niesu lacne ale stoja za tu srandu :{8-L
Práve ty hovor niwečo o protizákonnosti . Myslím že na svoju chvíľu ešte len čakáš - ver tomu že raz príde. Mňa zasa pobavilo, že u nás jeden štvorkolkár nezvládol riadenie a bez cudzieho zavinenia si privodil vyholenie hlavy a 18 stehov na hlave, rana mu svieti naďaleko . Ale nemyslím že sa poučí. Toho motorkári a štvorkolkári nie sú schopní .....
Nie je to dávno, pár týždňov dozadu, v Bieni, motorkár si otvoril bránu a išiel sa voziť do obori, chlapi ho tam počuli, a ani nechcite vedieť ako skončil keď ho chytili frajera, keď sa vracal. Ten tam už určite nepôjde. To už je vrchol drzosti, otvoriť si bránu a vojsť do obori. A tá bitka, na tú bude pamätať dlho. To by sa zišlo viacerým.
no vydite ze to ide ze este viete pisat len vas treba povzbudit:] Jaro sorry ale neviem co je BAN, lacco 1 to sa stava ze niekto spadne jeho chyba ze si rozbyl hlavu mal mat prilbu aj polovnikom sa stava ze sa postrelia a castor skoda ze niesme vsetci taky inteligenti ako ty tak si troska sklon hlavu aby ti nenaprsalo do nosa:]
ty si hotovy keyboard warrior.... alebo Pc rambo.
<br/>tu motorku si startujes sam, alebo to robi za teba mama?:] Ono lanka a klince nezaberaju, ale pochop, ze staci ak zaberu raz:x takych ako ty uz bolo aj bude, komplexy ti internet nevyriesi, rypni si do polovnika v lese...a uvidis,ze aj hore kopcom ti bude ako dole kopcom...
misko vsetky klince a lanka co niekto pouzie a rozchodim to tak ja tie iste veci pouziem na odvetu pochop to ze aj my vam to mozeme vratit podobnym sposobom ono su tie lanka dobre na vyrobu roznych veci:]