Na základe iniciatívy aktívnych prispievateľov PID sme sa rozhodli zorganizovať 1. stretnutie prispievateľov Poľovníckej informačnej databázy. Predbežný termín stretnutie je jún, miesto niekde v strede Slovenska. Prosím Vás o vyjadrenie a návrhy k organizácii, termínu a aj Vaše možné ponuky ohľadom ubytovania a iných súvisiacich vecí.
JOHNY- dobrý nápad. Len to stretnutie prosím Ťa nenaplánujte počas volieb. Zadajte predpokladaný dátum stretnutia a miesto. Podľa mňa by si mohol vybrať aj nejaké zálohové peniaze určite aj z dôvodu toho, že sa nahlásia ľudia a potom odskočia. Aspoň malá motivácia. Určite budú potrebné panize aj na nákup....... Teším sa na stretnutie
Myslím si že veľa ľudí pôjde tak či onak do Zvolena-Sielnica - 17.júna2006(sobota)
<br/> -klubové výstavy:kopovy
<br/> -jagoši
<br/> -farbiare
<br/> -duriče
<br/> -daxlkopvy
<br/>ahojki
ak mozem rad by som sa pridal nie som sice casty prispievatel PID ale rad spoznam dobrych ludi a ak by to bol zvolen v sielnici mame meststku chatu nie je az taka velka ale vybavit by sa dala8-L
Páni, mám taký návrh. Neviem aké sú pomery vo Zvolene. Ale čo tak popri stretnutí zorganizovať aj súťaž o pohár PID v streľbe napr. Batéria a M300. To ma len tak napadlo. Neviem, kde je tam strelnica ani či by niekto mohol niečo také zajednať. Ale porozmýšľajte. Určite by to bolo zaújmavé.
<br/>Prispievateľ ESO!
to ze by bol taky pocet osob to by bolo fajn ale ta chata neviem to asi nezvladne je tam len 8 posteli nejakymi pristelkami by sa mozno dalo este nieco poriesit pripadne nejaky stan, tak neviem je to inak blizko strelnice na ktorej sa kazdy rok kona vystava ktora tu je spomenuta
Tento nápad stojí za uváženie, pokiaľ však budeme mať pri sebe zbrane, nepokecáme si pri pivku, čakám vaše vyjadrenie. Stredná lesnícka škola v L. Hrádku disponuje solídnou strelnicou, kde je aj chata. neviem však kapacitu. Pokiaľ bude záujem spojiť stretnutie s 1. ročníkom streleckých súťaží o pohár PID, budem vyvíjať aktivity týmto smerom. Ďakujem