Asi mas pravdu.nedalo sa nereagovat na tieto prispevky-nejak som sa rozbehol a nemohol sa zastavit.
<br/>suhlasim stebou,netreba sa napadat na nazory a hadat na nepotrebnych veciach.
<br/>na inych zahranicnych forach sa to stane len zriedka kedy,ale tu je to stale.to bude asi v povahe ludi.
<br/>to uvidis zajtra aka sprcha krityky sa namna vznesie
DUKE - citujem Teba ,, to nema nic spolocne z businessom,nic tu nereklamujem a ani ziadnu konkretnu znacku,tak tu neplet business.reagoval som len na vase prispevky ... ,,
<br/>
<br/>poslal: duke10. Januára 2007., 13:12
<br/>ja predavam optiku cez internet hlavne americku,vsetko posielam do europi a predava sa ovela lebsie ako europska.
<br/>
<br/>poslal: duke12. Januára 2007., 01:41
<br/>OK LACO 74 napis mi o co a o aky model mas konkretne zaujem,moja internetova stranka este nieje hotova. tak to zatial robim na konkretnu objednavku.ak mas seriozny zaujem tak sa ozvi a ja ti poslem moj e-mail adresu
<br/>
<br/>
<br/>poslal: duke2. Februára, 12:58
<br/>skus si pozriet na www.leupold.com
<br/>myslim ze tam najdes vecsi vyber, lebsiu kvalitu.kvalita porovnatelne do zeiss a lebsia cena
<br/> DUKE okopíroval som Tvoje príspevky na tomto Fóre teda môj príspevok nebol podľa Teba na mieste ? Ja Tebe nič nezávidím, nepoznám Ťa. Pozdravuje Ťa s úsmevom Miro
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>:D
Mám záujem o Leupold VX II 4-12x40, alebo 4-12x50 v akej cene by sa dostal ku mne aj s poštovným? Ak nechceš napísať sem, napíš mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Ďakujem.
Lubi, Leupold má viac tried kvality, ktoré sa odlišujú aj cenovo, napr. VX II, VX III a iné, od toho sa odvíja aj cena. Na slabší kaliber pravdepodobne stačí aj nižšia trieda, na silnejší radšej vyššia trieda a teda aj drahšia.
mirek mirek si divny clovek,neviem stale oco ti ide,ale hlavne ze sa tesis.vydel si tam konkretne ceny ?asi este nevies co je reklama.ja viem nemal si to kde vydiet.
<br/>bol by som rad keby si skoncil reagovat na moje prispevky a urcite to bude lebsie pre oboch dufam ze si rozumny a ze si to pochopil.
<br/>vdaka,prajem prijemny pracovny tyzden.
DUKE - regujem posledný krát. Mohol si zistiť, že keď si otvoriš túto stránku je tam aj rubrika ,,BAZÁR ,, skús tam prezentovať svoju ponuku. Preto moja reakcia na Tvoje obchodno - predajné príspevky. V minulosti aj ,,Admin ,, upozorňoval na takéto rôzne nežiadúce aktivity vo Fóre v jednotl. témach. Prajem Ti veľa obchodných úspechopv, Miro
Mirek sam vies ze nazov temi kde piseme sa vola Polovnicka optika a to co som pisal suviselo s temou,tak neviem preco by ma mal admin upozornovat.napisal som ti to tak preto lebo iba tebe jedinemu sa to nepacilo.
<br/>ale to je jedno co bolo bolo,nechcem to dalej rozoberat.
<br/>ak som ta nejak urazil tak sa ospravedlnujem a dufam ze vsetko bude ok.
<br/>tak zatial sa drz a pekny den.
duke,napíš mi prosím na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .vdaka.
Clapi najlacnejsia optika LEUPOLD je na www.cabelas.com dolar je 26 korun treba ho kupit v amerike a cez znamych doniest alebo poslat lodou to je plus 20 % alebo lietadlom toje + 40 %
neviem kto ma aku skusenost ale moja je taka ze cabelas nie su schopny poslat do EU katalog nie to este puskohlad . takze jedina moznost mat niekoho v usa a riesit to tak .;/