Jagerko ked si ma chces prelustrovat staci zavolat Mirekovi on ti poda info o mne . a chces aj rodne cislo a a adresu .
<br/>
<br/>Jaro Kučík moje ctene meno jest. spokojny ?!
Jaro, Si pašák, vôbec som to nemyslel zle. Takto to je lepšie. Až sa raz stretneme pri nejakej príležitosti, budeme mať o jeden dôvod na zasmiatie viac.
no smiat sa smejem aj teraz len ma nasiera ze urazas ludi ked ich nepoznas . to mi stale nejde do hlavy hoci si myslim ze co sa tyka hanoverakov si urcite odbornik o tom nepochybujem .
Jaro skúšam uverejňovať moje meno v domnení, že ak ma budú poznať, nebudú ma urážať. Ale predstav si aj poznajú a uražajú. Nie som s tých čo by stiahli chvost ak sa na ních dupne. Už veľa krát som si potvrdil, a to osobne, kto je vlastne prispievateľom. Ďakujem pekne.
<br/>Musím však povedať, že sú tu aj chlapi s ktorými sa oplatí posedieť. Nie sme až tak múdry, aby sme sa nemali od iných čo učiť.
Len ma kurva prekvapuje ze raz je tvoj prispevok pomaly ako od docenta z univerzity a inokedy sa nechas strhnut na taky prispevok ze to asi aj pohonic je slusnejsi toto ma stale myli .
asi tak...a keď si nezaujatý človek otvorí tému, v ktorej sa "diskutuje" o budúcnosti poľovníctva na SR... nuž, názor si určite vytvorí. Na výmenu osobných injektív by sa mala otvoriť ešte téma Uľavte si tu!(môžeme tam aj písať čo nás dnes nasralo:)), tam by si mohli páni svoje veci vydiskutovať, bez toho aby sa v iných témach častokrát zbytočne spamovalo..
vies texedo-teraz podla teba plati,ze v doktorovom pripade ti na tych 800 ha maju podla zakona pravo polovat,ked som ja pisal o mojom pripade v ktorom som sa dozadoval toho isteho prava vsetci pisali,ze o vsetkom rozhoduje clenska schodza
Darmožráč, parazit, blbec, bordel,krivák, somár, zloduch, blbeček, naničhodník, element, farizej, atakovač análnych otvorov, pijavica,truhlík, padúch, krivák, komunista
<br/>
<br/>tak čo, podpíšete sa? Katku-aaa nevynímajúc, ale tá má určite zips na boku
<br/>
<br/>a s takíto to moralizujú a poučujú. Za čo nás tak pánbožko trestá?
Miroslav Učeň ty maš povahu ako Jagterier keď to môžem porovnať s povahou psov. Keď ti niekto lichotí si kľudas líškaš sa, ale ak sa ti niekto nepáči tak hneď útočiš. TO len take zhodnotenie. Neuraz sa. :D:]:]:]:]
Ja by som to trocha upresnil: Keď je na mňa hocikto slušný tak som v Kľude a chovám sa slušne, ale ak si niekto dovoľuje nad rámec únosnosti, tak idem do chvatu. Hrdlo robým za 10 sekund. Viktor, budem radšej ak ma porovnávaš s Jagošom ako s hocičím s hocikým iným. Je to premňa česť mať takéto UŠĽACHTILÉ VLASTNOSTI gladiátora. Kéž by bolo viac poľovníkov, čo by útočili len vtedy ak majú dôvod. Aj keď vieme, že Jagoš niekedy útočí aj preto, že mu je už dlho, len tak postávať.
CHLAPI,VSETKYM SA VAM DIVIM ZE STUPATE DO STADIA TYCHTO ROZHOVOROV! POLOVNIK ALEBO CLOVEK----JE TO OTRASNE! TREBA SA Z TOHTO ZOBUDIT A DAT TOMU NEJAKY LUDSKY CIT!:[:[:[
co to znamena ludsky cit-akeho ludskeho citu sa mozu dozadovat ti,ktori dokazu hlasovat bez zjavneho dovodu,proti niekomu,aby nemohol polovat doma kde sa narodil,trvalo tam byva ,vlastni pozemky...verte,ze ziadneho...takyto clovek ma moralne pravo na vsetko... aco taky,co zoberu peniaze,su funkcionary v SPZ a potom sa schovavaju,biju sa do prs ako to so slovenskym polovnictvom myslia dobre,apritom na nom parazituju...
Tak som dnes v rádiu počul že náš minister SIMON vymenil lesné pozemky tak, že Slovenská republika zarobila milión Eur. Vraj o toľko májú nové štátne pozemky vyššiu cenu oproti starým. Posudok vraj robilo NLC. Dobrý obchod, všetka česť ako nás pán minister obohatil. Pochopil som to až keď spomenuli o.z. Kriváň. Zbohom Poľana ...