zdravim,ani ja to nevidim inak!!! je to tam riadna banda! aj dneska rano som pozeral v spravach zase si daky darebaci uchmatli pol. revir a ty co tam do teraz polovali mozu polovat tak akurat doma aj to len vtedy ked im zeny navaria kyslu fazulu alebo kapustu!
omluva za patterdála to byl někdo jiný spletl jsem se ale jinak mě hlášky toho to typu(on veru dobre vie, o čom rozpráva, zo života. svojho. praktiky ovláda majstrovsky) vždy nadzvednou protože jestli se tady někdo řešil nebo ne mě nezajímá tady může každý nakecat spoustu věcí který nemusejí být pravdivý
nuž priateľu, keby si toto forum sledoval dlhšie, tak to tu bolo preberané. jedná sa o revír neďaleko Martina. a ,,ten ví na každého něco...,, je čo za invektívu? čím som si to vyslúžil? čo ťa k tomu oprávňuje? vieš niečo o mne čo nevedia ostatní? ak áno, von s tým! vyprosujem si , aby si sa o mne takým spôsobom vyjadroval! a ak sa ti niečo na mojich názoroch nepáči, môžeš to so mnou kľudne prebrať v téme Iné..... sem takéto drísty nepatria.
papo skús si položiť otázku. Čo musím zmeniť vo svojom chovaní, aby sa ľudia ku mne správali inak? Čo je lepšie, mať veľa ľudí okolo seba, ktorí ma majú za priateľa, alebo je lepšie byť sám?
<br/>Ak nenajdeš pozitívnu odpoveď, tak potom ti nezostáva nič iné len plakať ako malý chlapec, ktorému práve šikovnejšie deti zobrali hračku.
<br/>M. Učeň
ja si kladiem inú otázku, kde berieš tú bezočivosť hovoriť na túto tému? alebo porozprávaj skúsenosti, pouč ostatných, ako to robíš ty. ak nie, tak radšej neprovokuj, a nezavádzaj.
si bystrý chlapec, ale takáto debata sem nepatrí. ak sa chceš podeliť o skúsenosti, pokračuj v téme Iné- prosím. a pripomínam, že som ťa už o to žiadal asi pred pol rokom. tak sa pochlap a napíš.