Prajem pekný deň,
<br/>chcem sa len spýtať o akej akcii píšete. Zrejme som si mojou nepozotnosťou nevšimol, že bola organizovaná nejaká kopoviarska akcia. Ďakujem za info. S pozdravom J.
Den pred vystavou tj v sobotu sa v Sielnici konal seminar s nazvom Vyuzitie polovnych psov pri vykone prava polovnictva na Slovensku . Nebola to cisto kopoviarska akcia ale duriciari sa zucastnili aj praktickych ukazok .
Chcem sa opýtať akou "formou" sa na tú akciu ľudia dostali, mám na mysli , či to bolo verejné alebo to bolo len pre "vyvolených", ak bola verejná ,kde bola prezentovaná, prípadne kde sa verejnosť dostane k nejakým záverom s tejto akcie, ak boli dáke prijaté.
Akcia bola verejna , ja som sa sice k pozvanke dostal len dva dni pred tym ale bola tu ne PID zverejnena - www.polovnictvo.com/modules.php?name=BiG...e=post&topic=216 [/]TU
s tym ze kto chcel mat zabezpecenu stravu tak si musel poslat oficialnu prihlasku . Inak bola ucast zdarma .
<br/>
<br/>Zavery nebolia ziadne prijate ale diskusia bola dost ziva a tykala sa hlavne zmeny kohutikovej vysky pre durice , pouzivanie inych plemien ako farbiarov na dohladavku vsetkej raticovej zveri a zrusenie SO pre stavace , plus ku koncu sa preberal este v diskusii novy zakon o polovnictve .
Svoj dotaz som nemyslel zle,ani ironicky.Ak mi avízo o tom seminári uniklo, tak som sa na to jednoducho opýtal. Neviem, ale z tvojho príspevku cítim "podráždenosť" Prečo? Veľmi dobre viem že "každý nemôže byť všade". A na záver: prosím Ťa nehodnoť môj záujem o kynológiu . (A už vôbec nie anonymne)
<br/>S pozdravom Ing. Milan Černok ml.
<br/>PS:Ak by si chcel niečo osobné , tu je môj mail:cernok@mobilesmc.sk.
<br/>prosím o prepáčenie že som odbočil od témy
Pozdravujem Ťa minoC, ja som bol na výstave s mojim psíkom. Podľa môjho názoru bola výstava pripravená na vysokej úrovni s medzinárodnou účasťou vystavovateľov. Z CZ, D, a myslím že aj maďarska. Na výstave bolo spolu 130 psíkov.
<br/>Inak celý deň svietilo ukrutné slnko a bolo neskutočne teplo. Ale keď to mám zhrnúť tak bola fajn nálada a celá výstava sa niesla v duchu dobrej pohody.
Ahoj farbiarka dopadol som dobre - teda neviem či to je na chválu, ale nad očakávania. Prv sa konala výstava a hneď po výstave bonitačka. Na výstave PERI Morské oko - V1, CAJC, BOB a BIS + na tejto výstave to bol tertí CAJC, čiže šampión krásy mladých
<br/>No a na bonitačke to bolo tiež v pohode 165b zo 170 . tuším tak to je, ale dostal kandidáta chovu.
<br/>Zostal som na východe až do nedele, kde bola výstava v KE. Tam posudzoval kopovy pán Štefík - V1, CAJC, Víťaz Slovenska mladých, Víťaz národného plemena