8o Nesranduj, môj dedo vábil vlastnoručne vyrobenou píšťalkou z husacej kostičky . Takú používal úspešne aj na jariabkov. Na prelome 19.a 20.storočia, o polystyréne ešte nechyrovali! Takže to bolo asi obrátene, nemyslíš?
<br/>Ale môže to fungovať, tomu verím, aj keď som neskúšal.
Môžem potvrdiť, polystyrén funguje, privábil so svojho času takto lišiaka, ale doplatil
<br/> som vtedy na mladícku nerozvážnosť a lišiak ma zbadal skôr ako ja jeho. Ale ako
<br/> sa hovorí, SKÚŠAŤ, SKÚŠAŤ, SKÚŠAŤ....
Polystyrén isto vyskúšam. Som náchylný na podobne uletené experimenty. Raz sa mi podarilo privábiť líšku pípaním na vietnamské digitálky. Pred tým som si totiž všimol prudké reakcie našej mačky na dvore.
este ako maly chlapec ked som chodil s ocom na polovacky a rozne polovnicke stretnutia..... som pocul zazitky s polystyrenom a sklom..... vabnicky vtedy mozno boli ale nie na takej urovni ako dnes a neboli ani tak rozsirene...skor ojedinele
:] aj u nas prave pada.... uz si chystam vybavu a huuuups na listicku..... Uvidim ako to dopadne......... Vsetkym co idu dnes na listicky zelam LOVU ZDAR
Dnes bolo nadherne. Zo zaciatku strasne fukal vietor a tak som mal len prechadzku. Kukol som jednu noru....moj foxik asi po 3 min nadherne vyhnal lisku. Nestihol som zareagovat a tak si bezala a bezala No aj tak som bol strasne rad / s foxikom som nepresiel na BS pre nezaujem o noru a pritom mi doma v nore robi pekne/. Po 16.30 so isel do lesa .....na poli sa nedalo vydrzat pre vietor. Vydel som len jednu lisku a to dost daleko....aj tak som skusil piskanie lasycky. Kuaaa ale zabralo to....padla. Strielal som malorazkou na 70 krokov. Pekny lisiacik.... snad medailovy. Uvidim po vypracovani lebky. Uz sa tesim na zajtra :]