U nás je to polny revír ale aj tak máme dosť lesa. Som s nííím spokojný. nájde sa u nás všetko...jelenie, diviačia, srnčia a aj drobna zver. Je to síce poskromnejšie ale spokojnosť je.
U nás je to polny revír ale aj tak máme dosť lesa. Som s nííím spokojný. nájde sa u nás všetko...jelenie, diviačia, srnčia a aj drobna zver. Je to síce poskromnejšie ale spokojnosť je.
Vrešťadlo a myškovačku mám z dreva....chcem ich ale vymeniť za parohovinu. parohovina má výhodu, že nanavlhne ako drevo...... Pískanie lasičky mám z parohoviny
Noooooo aj mam. Daj mi na seba kontakt Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Večer som bol vonku.... na diviaka. Noooo nejako neprišiel. Strelil som ale líštičku....juuuuuuuuj ale guľou /W308, Norma-vulkan/ Čo z líšky zostalo??? Môžte si domyslieť. Kuuua.... škoda
Ahoj, SARIS
<br/>
<br/>Čo si testoval Normu-vulkan, alebo si si zastreľoval Tvoj W? Nekaz si kožky. Ale síce aj mňa niekedy svrbí pravý ukazovák, čo je u ľudí niekedy normálne.
Dobrý večer
<br/>
<br/> Má niekto skúsenosti s bielym maskovacím odevom pri love líšok posliedkou,resp. ako líška reaguje na bielu farbu? Dá sa zvýšiť počet ulovených líšok nosením bieleho odevu a doplnkov?
No samozreme, že sa dá........ len musíš mať dobrý vietor a správať sa nehlučne, ale to je samozremosť..... Ani lepšie keď čakáš na poli splívať s prostredím sa už ani nedá........ Vrelo odporúčam...... pozri môj album......
No neviem prečo to hovoríš cez JARDA...............
<br/>
<br/>veď mi to môžeš kľudne adresovať............
<br/>
<br/>asi chceš máť zástancu........ (NO VYBRAL SI SI CELKOM DOBRE, lebo Jardo je chlap ako hora)¡:D:D:D:D:D:D:D
<br/>
<br/>KUA chlapi odbočujeme od temy.........
<br/>
<br/>AKO STE NA TOM S LIŠKAMI? Pribudli nejaké kožušinky do zbierky?
Ja som to skusal...ale zatial bez uspechu. Neviem ale nejako jej nemozem prist na chut..........Je dost tazke napodobnit lisku. Ostavam verny vrestadlu a piskaniu lasicky
Lisiek je stale dost....mne sa podarilo zatial strelit dve / nemam vela casu/. Otec dnes za malu chvilu streli tiez dve...a to na jednom mieste......
<br/>Do kedy beru lisky na monitoring????
Vábničku napodobňujúcu hlas líšky nemám, ale nacvič si a vyskúšaj toto:
<br/>Pravou rukou,/palcom a ukazovákom/ si stlač nos,mierne ho ohni zľava doprava, vyšpúľ trochu ústa doľava a vyslovuj : au,au,au,aú. Hneď druhýkrát opakovať to isté. Správne tóny a nacvičovanie si takéhoto vábenia nenechajú líšku ľahostajnú a to obzvlášt v čase kaňkovania. Lovu zdar!